Hesabım
    Tribeca'da Prömiyer Yapan "Lorelei"den Fragman!

    Film, farklı bir aşk hiklayesi anlatıyor!

    Filmlerin hikayelerinde genellikle parçalanmış ya da parçalanmak üzere olan aileler vardır; Peki ya hiç kurulma şansı olmayan ailelere ne demeli? Peki ya ikinci bir şansı hak edenlere ne demeli? Bu aslında Pablo Schreiber ve Jena Malone'un başrollerini paylaştığı yeni Vertical Entertainment draması “Lorelei”nin çıkış hikayesi ve filmin ilk fragmanı görücüye çıktı.

    Bir işçi sınıfı masalı olarak adlandırılan “Lorelei”, on yıldan fazla bir süredir hapiste olan bir motorcuya odaklanıyor (Schreiber). Sonunda dışarı çıktığında, lise yıllarından eski kız arkadaşıyla karşılaşır. Bir araya gelirler ve eski yakınlığı yakalama umudu taşırlar ama erkek bir suçlu ve kadın üç çocuklu bir hizmetçidir. Bu sebeple, yeniden bir araya gelmeleri göründüğü kadar kolay değil. 

    Yönetmen Sabrina Doyle ve “The Florida Project”in yapımcılarından gelen “Lorelei”, toplumun sınırlarında mücadele edenler hakkında benzer şekilde cesur bir özgünlük sunuyor. Amerika'daki işçi sınıfının çok tanıdık mücadelesini ele alan “Lorelei”, 2020'de Tribeca Film Festivali'nde kayda değer bir beğeni topladı. Filmde ayrıca, Amelia BorgerdingChancellor Perry ve Parker Pascoe-Sheppard da yer alıyor.

    15 yıl hapiste kaldıktan sonra, Wayland (Pablo Schreiber), artık üç çocuk annesi olan lise kız arkadaşı Dolores (Jena Malone) ile yeniden bir araya gelir. Ardından aşk, pişmanlık ve ikinci şanslar üzerine lirik bir yorum izleyiciyi karşılar. İlk fragmanı yayınlanan "Lorelei", 30 Temmuz 2021'den itibaren belirli sinemalarda gösterimde olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top