Hesabım
    Elizabeth Banks’in Yöneteceği ‘Cocaine Bear’ın Kadrosuna Yıldız İsimler Katıldı!

    Filmin kadrosunda beş yeni isim dahil oldu

    Getty/Jeff Spicer

    Son olarak Charlie's Angels'ın yeni versiyonunu çeken Elizabeth Banks'in yaklaşmakta olan filmi “Cocaine Bear”, birkaç A listesindeki oyuncuyu kadrosunu ekledi. Keri Russell, Ray Liotta, O'Shea JacksonJesse Tyler Ferguson ve Alden Ehrenreich, aşırı dozda kokainden ölen gerçek hayattaki 175 kiloluk bir ayı hakkındaki filme katıldılar.

    1985 New York Times makalesine göre, ayı, paraşütle atlarken çok ağır bir yük taşıdığı için, kokain izleri taşıyan 40 açık konteyner arasında ölü bulundu. Görünüşe göre, hüküm giymiş bir uyuşturucu kaçakçısı tarafından uçaktan atıldı. Jimmy Warden, “1985'te Kentucky'de gerçekleşen gerçek olaylardan ilham alan karakter odaklı gerilim filmi” için senaryoyu yazdı. Film, Banks'in daha önce şirket için “Pitch Perfect 2”yu yönetmesinden sonra Universal Pictures için çekeceği ikinci film olacak.

    Phil Lord, Chris Miller ve Aditya Sood, Brian Duffield ve Brownstone Productions'tan Max Handelman'a ek olarak yapımcılık görevini üstlenecek. Robin Fisichella yönetici yapımcı olarak projede yer alacak. Prodüksiyondan sorumlu başkan yardımcısı Matt Reilly ve geliştirme direktörü Christine Sun, Universal'ı denetleyecek. Filmin çekimlerine 23 Ağustos'ta İrlanda'da başlanacak.

    Keri Russell, en çok “The Americans” adlı TV şovunda başrol oynamasıyla tanınıyor ve yakın zamanda “Star Wars: The Rise of Skywalker”da yer aldı. Goodfellas'la büyük çıkış yakalayan ve IdentityKilling Them Softly gibi filmlerde yer alan Liotta, “Sopranos” prequel “The Many Saints of Newark” ve “No Sudden Move”da görülebilir. Ehrenreich, “Hail, Cesar!” ve “Solo: A Star Wars Story”de yer aldı. Jackson ise, “Straight Outta Compton” ve “Godzilla: King of Monsters”da rol aldı ve Ferguson, “Modern Family” ve “Take Me Out” filmlerinde yer aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top