Hesabım
    Spotlight: "Good Omens", "John Wick Chapter 4", "The Many Saints of Newark"

    Haftanın gündeminde hangi sinema ve dizi haberleri var?

    Spotlight'ın 26. bölümü yayında! Haftanın dizi ve film haberleri gündem başlıkları arasında "John Wick Chapter 4", "Hamlet", "The Many Saints of Newark", "Don't Breathe 2", Kartal Tibet ve beyaz perdeye dönüş müjdesi bulunuyor.

    Spotlight'ın ilk haberine göre ülkemizde bu hafta açılan sinemalarda 9 yeni film vizyona girdi. Sinema salonlarına uzun bir aradan sonra dönüş yaptığımız bu haftanın en önemli yapımları arasında Hızlı ve Öfkeli 9 bulunuyor. Ayrıca Emma Stone başrollü Cruella da dikkat çeken filmler arasında yerini alıyor. Bir diğer habere göre John Wick 4 çekimlerinden bir teaser görsel paylaşıldı. Çekimleri sürdürülen John Wick Chapter 4, bir kez daha Keanu Reeves'i bu seride karşımıza çıkaracak.

    Yeşilçam'ın usta oyuncu, senarist ve yönetmeni Kartal Tibet, aramızdan ayrıldı. Hayranlarını ve sevenlerini vefat haberiyle yasa boğan Tibet, 83 yaşında hayata gözlerini yumdu. Amazon'un sevilen fantastik dizisi Good Omens, 2. sezonuyla dizi dünyasına dönmeye hazırlanıyor. Cennetten bir melek ve cehennemden bir şeytanın dünyadaki maceralarını anlatan Good Omens'in yeni sezonu 6 bölümden oluşacak. Netflix'te yayınlanan korku filmi Don't Breath, devam filmiyle bir kez daha karşımıza meşhur kör adamı çıkaracak. Filmden ilk fragman yayınlandı. The Sopranos dizisinin geçmişini anlatacak olan prequel filmi The Many Saints of Newark'tan resmi bir fragman paylaşıldı. Dizide Tony Soprano'nun gençliğini, James Gandolfini'nin oğlu Michael Gandolfini canlandıracak. Türkiye'den çıkan yeni dijital platform Gain'den Hamlet dizi müjdesi geldi. Dizinin başrollerini Elit İşcan ve Erdal Beşikçioğlu paylaşıyor.

    Gelecek hafta Spotlight'ta görüşmek üzere!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top