Hesabım
    Noomi Rapace Başrollü Cannes Filmi "Lamb"den Yeni Tanıtım Videosu!

    Lamb, Cannes Film Festivali'nde izleyici karşısına çıkacak.

    İsveç kökenli yıldız oyuncu Noomi Rapace'in başrolünde yer aldığı Lamb filminden resmi bir teaser paylaşıldı. 73. Cannes Film Festivali'nin Belirli Bir Bakış kategorisinde izleyici karşısına çıkacak olan Lamb, yönetmen Valdimar Jóhannsson'ın ilk uzun metraj filmi olarak hayata geçirildi.

    Cannes'ın Semih Kaplanoğlu'nun Bağlılık Hasan filminin de yer alacağı Un Certain Regard kategorisinde yarışacak olan Lamb filminin konusu ise şöyle: Maria ve Ingvar, İzlanda'daki bir çiftlikte koyun sürüleriyle birlikte yaşayan bir çiftir. Onların hayatı, gizemli bir bebek bulmalarıyla bambaşka bir hal alır. Çift, yeni doğan bebeği yanlarına alıp, onu büyütmeye karar verir. Bebeğin ailelerine katılması, çifti fazlasıyla mutlu eder ancak çok geçmeden hayatları alt üst olur. Un Certain Regard seçkisinde ayrıca The Innocents, After Yang, Delo, Bonne Mere, Noche De Fuego, Un Monde, Freda, Moneyboys ve Blue Bayou filmleri yer alıyor.

    Karanlık ve atmosferik bir halk hikayesi olarak tanımlanan Lamb, Sjón ve Valdimar Jóhannsson'ın yazdığı senaryodan hayata geçirildi. Lamb, İzlanda'da geçiyor. Noomi Rapace her ne kadar İzlandalı olmasa da, İzlanda'ya taşındığı biliniyor. Filmde ona Björn Hlynur Haraldsson ve Hilmir Snær Guðnason eşlik ediyor. Lamb'in Ağustos ayı içerisinde İzlanda'da vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top