Hesabım
    Netflix, "Korku Sokağı 2. Kısım 1978"den Fragman Yayınladı!

    Fear Street'in devam filminden resmi fragman paylaşıldı.

    Korku Sokağı serisinin ilk filmi 1994, geçtiğimiz hafta içerisinde Netflix üzerinden izleyici karşısına geçmeye başlamıştı. Şimdi ise popüler streaming platformundan ikinci film olan Korku Sokağı 2. Kısım 1978 fragmanı ve afişi geldi. Bu kez filmin başrolünde Stranger Things'in yıldızı Sadie Sink'in olduğunu görüyoruz.

    Netflix'in yeni korku üçlemesi Fear Street'in ikinci kısmının gösterimini yapmaya başlaması için birkaç gün kaldı. Bu sırada da yepyeni bir fragman ve afiş, meraklılarıyla buluştu. Korku Sokağı Üçlemesi 2. Kısım, 1978 yılında yaşanan olaylara odaklanıyor. Camp Nightwing tatil kampı, Sunnyvale'den gelen gençler ve perişan Shadyside kasabasından gelen gençler ve çalışanlarla dolar. Ancak kasabanın geçmişinden gelen dehşet ortaya çıktığında kendilerini korkunç olayların içinde bulur. Gençler, yaşanan olayları çözüme kavuşturmak için birlikte hareket etmek zorunda kalır.

    Sadie Sink'in yanı sıra Fear Street 1978'in oyuncu kadrosunda Emily Rudd, Ryan Simpkins McCabe Slye, Gillian Jacobs, Matthew Zuk gibi isimler yer alıyor. Korku Sokağı üçlemesinin her iki filmini de Leigh Janiak yönetti. Senaryoyu Janiak ile birlikte Zak Olkewicz kaleme aldı.

    Korku Sokağı 2. Kısım 1978, 9 Temmuz'da Netflix'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top