Hesabım
    'Judas and The Black Messiah' Ekibinden Politik Film Geliyor

    Ekip, gerçek bir ayaklanmanın hikayesini anlatacak

    Judas and the Black Messiah'ın yönetmen-yapımcı ve ortak senaristi Shaka King, yapımcılar Ryan Coogler ve Charles D. King ve yıldız Lil Rel Howery, bir Amerikan siyasi isyanını konu alan isimsiz bir orijinal filmde yeniden birlikte çalışacak. Ayrıntılar gizli tutuluyor ancak, Shaka King, şu anda bir araya getirdiği senaryo ekibinin bir parçası olacak.

    Ekibin bir önceki filmi olan Judas and the Black Messiah, En İyi Film dahil altı Oscar adaylığı aldı ve Daniel Kaluuya'nın Black Panthers lideri Fred Hampton performansı heykelciğe uzandı. HER, D'Mile ve Tiara Thomas'ın orijinal şarkısı “Fight for You” da filme Oscar kazandıran diğer kategori oldu. Film, tarihte ilk kez tamamı siyahilerden oluşan bir yapım ekibinin Oscar'da, En İyi Film kategorisinde yer aldığını gösterdi.

    Komedyen, oyuncu, yapımcı ve yazar Howery, kendisine MTV Film ve Televizyon Ödülleri'nde Bir Filmdeki En İyi Komedi Performansı ödülünü kazandıran ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında NAACP Image Ödülü'ne aday gösterilmesini sağlayan Oscar ödüllü Get Out'ta rol aldı. Son oynadığı filmler arasında Netflix'in Bad Trip, Bird Box, Amazon'un Brittany Runs a Marathon, Warner Bros.'un Tom & Jerry, yine Netflix'in Fatherhood ve 20th Century Studios'un yakında çıkacak olan Free Guy filmleri yer alıyor.

    Coogler, şu anda 1.34 milyar dolarlık hasılat ve üç Oscar kazanan filminin devamı olan Black Panther: Wakanda Forever'ı yönetiyor. Yapım şirketi Proximity'nin bir sonraki projesi, Warner Bros. tarafından 16 Temmuz'da sinemalarda ve HBO Max'te vizyona girecek olan 1996 tarihli hit filmin devamı olan Space Jam: A New Legacy olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top