Hesabım
    Elijah Wood ve Luke Kirby'li "No Man of God"dan Fragman

    Film, dünya prömiyerini Tribeca'da yaptı

    FBI analisti Bill Hagmaier ve o sırada hapsedilen Ted Bundy arasındaki röportajların gerçek transkriptlerine dayanan “No Man of God”, yönetmen Amber Sealey'in elinde, sık sık anlatılan bir seri katil hikayesine yeni bir bakış açısı getiriyor. Film, ilk olarak bu yılın başlarında Tribeca Film Festivali'nde gösterildi ve 27 Ağustos'ta RLJE Films'ten, sinemalara ve talep üzerine platformlara gidiyor.

    Yayınlanan resmi özet bilgisine göre; "1980'de Ted Bundy, elektrikle ölüme mahkum edildi. Takip eden yıllarda, suçlarının ayrıntılarını açıklamayı kabul etti ama sadece bir kişiye. Ajansın suç profili oluşturma biriminin ilk günlerinde, FBI analisti olan Bill Hagmaier, seri katilin psikolojisini anlama ve kurbanların ailelerine dosyaları kapatma şansı verme umuduyla hapisteki Ted Bundy'le bir araya geldi. Hagmaier, Bundy'nin karanlık ve çarpık zihnini araştırırken, ikisinin de beklemediği garip ve karmaşık bir ilişki gelişti."

    Film, Tribeca galası sırasında, “Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes” yönetmeni Joe Berlinger'in, yeni filmin yönetmeni Sealey'i filme dikkat çekmek için, kendi filmlerini yanlış aktarmakla suçlamasıyla bazı tartışmalara yol açtı. Berlinger ayrıca “Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile”da Zac Efron'u Bundy olarak yönetti.

    Ted Bundy'nin yaşamının son yıllarını kapsayan 'No Man of God', katil ile onu öldüren adam arasında oluşan bağın ustaca ve tedirgin edici bir hikayesini örüyor. Karakter,sadece onun zihniyetini anlamayı umuyordu. Senaryo, hem gerçeklere, hem de duyguya dayanan bir anlatı barındırıyor ve Sealey, zaman zaman merkezindeki güçlü performanslardan uzaklaşmak anlamına gelse bile, bu boşluğu doldurmaya kararlı görünüyor. Başrollerde Elijah Wood ve Luke Kirby yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top