Hesabım
    Anna Kendrick, Psikolojik Gerilim 'Alice, Darling'in Kadrosunda

    Film, güçlü bir kadın hikayesi anlatacak

    Lionsgate, Pitch Perfect yıldızı Oscar adayı oyuncu Anna Kendrick'in başrolde olduğu en yeni psikolojik gerilim filmi "Alice, Darling"i duyurdu. Hikayesi, “Kadınların direnci ve güçlenmesi” olarak tanımlanan Alice, Darling, Babe Nation Films, Elevation Pictures ve Castelletto Films ortak yapımı ve şu anda Kanada'da prodüksiyon aşamasında bulunuyor.

    Wunmi Mosaku (Loki), Kaniehtiio Horn (Letterkenny) ve Charlie Carrick'in (Reign) diğer başrolleri üstlendiği film, bir kadının (Kendrick) sırlarını ve erkek arkadaşı hakkındaki bilgilerini en iyi iki arkadaşından saklamasını takip ediyor. Kızların şehir dışına yaptığı bir gezi sırasında, yerel halktan bir kız kaybolduğunda ve Alice'in erkek arkadaşı habersizce ortalıkta göründüğünde işler ters gider ve sırlar ortaya çıkar.

    Mary Nighy, Alanna Francis'in senaryosuyla ilk uzun metrajlı filmini yönetecek. Nighy, film hakkında şunları söyledi: “Alice, Darling, zorlama ve kontrol hakkında incelikli bir hikaye. Bir yönetmen olarak, bu önemli hikayeyi hayata geçirmek için daha yetenekli oyunculardan ve yaratıcılardan oluşan, daha iyi bir kadro isteyemezdim. Üç arkadaş olarak Anna Kendrick, Wunmi Mosaku ve Kaniehtiio Horn arasındaki kimyayı görmek bir keyif.” dedi.

    Alice, Darling'in yapımcılığını Katie Bird Nolan, Lindsay Tapscott, Christina Piovesan ve Noah Segal, yürütücü yapımcılığını ise Kendrick ve Sam Tipper-Hale üstleniyor. Film aynı zamanda Ontario Creates ve Urban Post'un desteğiyle yapılıyor. Lionsgate, Elevation Pictures tarafından yönetilecek olan Kanada hariç, filmin dünya çapında dağıtımını üstlenecek. Herhangi bir vizyon tarihi ya da başka bir oyuncu açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top