Hesabım
    Spotlight: "Loki", "İstanbul Film Festivali", "Pera Palas'ta Gece Yarısı"

    Haftanın gündeminde hangi sinema ve televizyon haberleri var?

    Spotlight video serimizin 28. bölümüyle karşınızdayız. Haftanın en dikkat çekici dizi ve film haberlerinden seçki sunduğumuz Spotlight, kaldığı yerden devam ediyor. Bu bölümün konu başlıkları arasında vizyondaki filmler, Loki, Pera Palas'ta Gece Yarısı, 40. İstanbul Film Festivali Ödülleri, Emmy Ödülleri, Cannes Film Festivali ve Indiana Jones 5 bulunuyor.

    Bu haftanın vizyon filmleri arasında, geçtiğimiz yıldan beri bekleyişte olduğumuz Sessiz Bir Yer 2 gibi ilgi çekici yapımlar bulunuyor. Sinema salonları Temmuz'un ilk haftasında açılmış ve izleyicilerini ağırlamaya başlamıştı. Disney+'ta Tom Hiddleston başrolüyle yayınlanan Loki dizisi, geçtiğimiz günlerde finalini yaptı. Ama Disney, bir müjde vererek dizinin 2. sezonuyla devam edeceğini açıkladı. Bu yıl 40. kez düzenlenen İstanbul Film Festivali'nin ödül töreni gerçekleştirildi. Ulusal Yarışma'nın Altın Lale Ödülü, Beni Sevenler Listesi filmine takdim edildi. Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi, Netflix'te gösterime girecek. Dizinin yıldız oyuncusu Hazal Kaya, yapımdan ilk görselleri sosyal medya üzerinden paylaştı.

    Emmy Ödülleri'nin adayları resmi olarak açıklandı. Bu yıl 73. kez düzenlenecek olan Emmy Ödülleri'nde Marvel dizilerinin ve oyuncularının da aday gösterilmesi dikkatlerin çekilmesine neden oldu. Cannes Film Festivali, 6 Temmuz tarihinden itibaren sinemaseverleri ağırlıyor. Geçtiğimiz günlerde de Wes Anderson'ın yeni filmi The French Dispatch'in gösterimi yapıldı. Film, büyük alkış toplayarak Annette ile birlikte festivalin en iyi filmleri arasında gösterilmeye başlandı. Spotlight'ın son haberine göre yıldız oyuncu Antonio Banderas, Indiana Jones 5'in oyuncu kadrosuna katıldı. Film, 2022 yılı içerisinde izleyici karşısına çıkacak.

    Spotlight'ın bir sonraki bölümünde görüşmek üzere!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top