Hesabım
    James Gunn, Guardians of The Galaxy 3 Sürecinden Bahsetti

    Guardians of The Galaxy, James Gunn için büyük bir sorun haline gelmişti.

    James Gunn'ın Guardians of The Galaxy'nin yönetmenliğinden kovulması ve yeniden üçüncü filmi çekmek üzere yönetmenliğe getirilmesi, uzun bir süreçten oluşuyor. Gunn'ın üç yıl süren mücadelesi, şimdilerde prodüksiyon hazırlıklarında bulunuyor. Yönetmen, bu konuda kısa bir açıklamada bulundu.

    The Suicide Squad yorgunluğundan çıkıp Guardians of The Galaxy 3'ye geçiş yapan James Gunn, film hakkında şu sözleri sarf etti: "Guardians 3 senaryosu çok uzun zaman önce yazılmıştı. Yıllardır üzerinde küçük oynamalar yapıyorum. Ama üç yıldır hemen hemen aynı kaldı. Ağır bir hikaye aslında. Daha ağır bir hikaye olduğu için duygusal olarak da zorladığı durumlar var."

    Guardians of The Galaxy 3 hakkında kısıtlı bilgimiz bulunuyor. Chris PrattZoe Saldana ve Karen Gillan gibi isimlerin yeniden Marvel'da görüleceği biliniyor. Ama bu kez daha duygusal bir filmin karşımıza çıkacağı James Gunn'ın da sözlerinden anlaşılıyor. Gunn, 2021 yılının başlarında sosyal medya üzerinden Guardians of The Galaxy 3 senaryosunu yazarken ağladığını söylemişti.

    Bu sırada James Gunn Warner Bros ile anlaşma imzalamıştı. Bugüne kadar The Suicide Squad ile ilgilenen Gunn, hem Marvel hem DC ile çalışma şansı elde ederek kariyerine önemli bir şekil verdi. Gunn, sosyal medya üzerinden yıllar önce yaptığı paylaşım nedeniyle Disney tarafından kovulmuştu. Ama paylaşımın yıllar öncesinde kalmış olması nedeniyle yönetmene hem oyunculardan hem de hayranlarından büyük destek geldi. Hatta Dave Bautista, Gunn'ın yeniden Guardians of The Galaxy 3 yönetmeni olmaması durumunda seriden ayrılmak istediğini açıklamıştı.

    Galaksinin Koruyucuları Vol. 3, 5 Mayıs 2023'te sinemalarda gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top