Hesabım
    Batan Güneşin Manzarası Adlı Kısa Film Desteklerinizi Bekliyor

    Anadolu Üniversitesi öğrencileri Fongogo'da destek bekliyor

    Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Basın ve Yayın ve Sinema ve Televizyon Bölümü'nde okuyan birkaç öğrenci, çekilecek kısa film projeleri için destek bekliyor. Kısa film, şu anda Fongogo Kitlesel Fonlama sitesinde destekçiler tarafından fonlanmaya başladı ve süreç hala daha devam ediyor. Ekip, daha önce Agora adlı kıse film çekmiş ve festivallerde yer almıştı.

    Kısa filmin snopsisi şöyle:

    Öncelikle babasının daha sonra içinde bulunduğu toplumun oluşturduğu baskı altında ezilmiş, içe dönük ve oldukça uysal bir karakter olan Bayram, aile zoruyla evlendiği, şimdilerde ise hamile olan karısı Zeynep de dahil olmak üzere çevresindekilerle kuramadığı iletişimi, bir türkü barda tanıştığı, konsomatris Meral ile kurar. 

    Bir yabancı gibi hissettikleri hayatlarından kurtulmanın çözümünü başka bir şehre kaçmakta bulan Bayram ve Meral çifti, bebeği de yanlarında götürmek istedikleri için Zeynep'in doğum yapmasını beklerler.

    Fakat doğum gerçekleştiğinde bebekte, bir hastalık sonucu fiziksel ve mental hasarların meydana geldiğini öğrenen Bayram, büyük bir hayal kırıklığı ve öfkeyle ne yapacağını bilmez hale gelir. Sonunda bebeğini kaçırarak onu öldürme kararı alacak kadar uç noktalara getirecektir.

    Senaryo ve yönetimini Mustafa Sökmen'in yaptığı, M. Talha Helvacı'nın yardımcı yönetmenlik görevini üstlendiği Batan Güneşin Manzarası filmine destek olmak ve film hakkında daha çok bilgiye ulaşmak için alttaki linki kullanabilirsiniz. 

    https://fongogo.com/Project/batan-gunesin-manzarasi-2

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Engelsiz Filmler Festivali'nden Kısa Film Yarışması!
    • 4. Dostluk Uluslararası Kısa Film Festivali Başvuruları Açıldı
    • Diaspora Uluslararası Kısa Film Festivali’ne Başvurular Devam Ediyor
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top