Hesabım
    Leigh Janiak, Fear Street'i Marvel Benzeri Bir Evrene Dönüştürmek İstiyor

    Fear Street üçlemesinin yönetmeni Leigh Janiak, filmleri hakkında konuştu.

    Netflix yapımı Fear Street üçlemesiyle başarı yakalayan Leigh Janiak, IndieWire'a bir röportaj verdi. Janiak sözleriyle Netflix'te Marvel Sinematik Evreni benzeri bir korku evreni yaratmak istediğini ifade etti. Fear Street, R. L. Stine'in aynı isimli roman serisinden uyarlandı.

    Leigh Janiak, Korku Sokağı Üçlemesi olarak bilinen Fear Street 1994, Fear Street 1978 ve Fear Street 1666 filmlerinin yönetmen koltuğuna oturdu. Yönetmen, Netflix'in beğenilen yapımları arasındaki yerini kolaylıkla alan korku serisini bir evrene dönüştürmek istediğini açıkladı:

    "İşe alındığım ilk zamanlarda konuştuğumuz şey, farklı alanlarda birçok slasher katilin yer aldığı bir Marvel yaratma potansiyelinin olmasıydı. Hikayemizin dayandığı mitoloji şeytanın Shadyside'da yaşıyor olmasının etrafında dönüyor. Yani birçok konuya yer var. Umuyorum ki izleyiciler Fear Street'i yeterince severler ve böylece biz de üzerine yeni şeyler inşa edebiliriz. Yeni bir üçlemenin ne olabileceğini düşünürüz. Solo filmler, diziler düşünürüz. Tam olarak bir televizyon evreni ya da sinema evreni düşünmüyorum. Karma bir yapının oluşması hem Netflix için hem de Fear Street için iyi olacaktır."

    Fear Street Part 1: 1994, 300 yıllık cinayetlerin ardındaki sırrı açığa çıkarıyordu. Fear Street Part 2: 1978, cadılık konusuna değinmeye başlamıştı. Fear Street Part 3: 1666 ise ölümcül cadı avını konu ediniyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top