Hesabım
    Shaquille O’Neal, Kısa Animasyon "Headnoise"ta Yazar ve Yapımcı Oldu

    Shaq, animasyon dünyasına adım atıyor!

    Basketbol efsanesi Shaquille O'Neal, yıllar sonra sinemaya dönüyor ve bu kez kısa animasyon alanına giriyor. O'Neal, kendi şirketi Jersey Legends Productions aracılığıyla çekilen “Headnoise”ta yardımcı senaristlik ve yapımcı olarak ilk çıkışını yapacak. Film, aynı mahalleden iki yetenekli basketbolcu olan çocukluk arkadaşları Rashaun ve Damon aracılığıyla, başarılı olmak için iç ve dış baskılara göğüs germenin önemini anlatacak.

    Her ikisi de NBA umutları besliyor ancak, Rashaun üniversiteye alım üzerinden takip edilen basketbol scoutları tarafından daha çok rağbet görüyor. Daha sonra, gizliden gizliye ilerleyerek Rashaun'un tutkusu şekilleniyor ve hayallerinin peşinde gitmeği yolculuğu sistematik dezavantajlarla dolu olsa da hisleriyle hareket etmeyi seçiyor.

    Kısa filmin yönetmeni, deneyimli animatör Rafael Jimenez oldu. O'Neal, senaryoyu oyun yazarı Donnie F. Wilson'la birlikte yazmanın yanı sıra projede anlatıcı olacak. Michael Parris ve Wilson da yapımcılar arasında yer alıyor. Cedric Williams, Jr. ve Joshua David King, sırasıyla Rashaun ve Damon rollerini seslendirecek. Filmde müzik yapımcısı ve rapçi Tone ile besteci Matthew Wang'ın orijinal şarkıları yer alacak.

    O'Neal, "HeadNoise ile gurur duyuyorum. İlk defa kendi projemi yazıp yönetiyorum. Pek çok insanın, özellikle de kaygı ve stresle uğraşan genç yetişkinlerin karşılaştığı şeylere dikkat çekmek istedim. Bu kadar farklı bir ekiple bu parçayı yaratmak benim için büyük bir onurdu. Bunu herkes görmeli.” dedi. Proje şu anda prodüksiyonun son aşamalarında ve 2022'de bir festival sunumu planlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Animasyon Filmi "Addams Ailesi 2"den Altyazılı Fragman
    • HBO, Game of Thrones İçin İki Animasyon Dizisi Daha Hazırlıyor
    • Amerika Gişesinde ‘Space Jam: A New Legacy’, ‘Black Widow’u Devirdi
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top