Hesabım
    Cehennem Silahı 5 Hala Çekilebilir!

    Richard Donner'ın ölümünden sonra proje ne durumda?

    Cehennem Silahı 5'in şansı, yönetmen Richard Donner'ın vefatının ardından görünüşte azaldı. Bununla birlikte, devam filminin, yıldız Mel Gibson'ın dizginleri ele almasıyla devam etme şansı hala var gibi görünüyor. Her biri Gibson'ın Danny Glover'la birlikte oynadığı ilk dört Cehennem Silahı filminin tamamı Donner tarafından yönetildi. Ölümünden önce Donner, Lethal Weapon 5'in film yapımcısı olarak son filmi olacağını ve filmi çekeceğini söylemişti.

    Lethal Weapon 5'ın ön prodüksiyonu doğru yolda gibi görünse de Donner'ın bu ay 91 yaşında ölmesiyle her şey durma noktasına geldi. Donner, önceki tüm bölümlerle birlikte bu projeye çok yoğun bir şekilde dahil olduğu için, bunu yapmak zor. Bununla birlikte, yönetmen olarak kendi başına muazzam ödüller kazanmış olan Gibson için potansiyel bir yol, Donner'ın uzun zamandır beklenen devam filmini yönetmesi için devreye girmek olabilir.

    Bunun gerçek bir olasılık olduğunu düşünenlerden biri Corey Feldman. The Goonies'in yıldızlarından biri olan Feldman, Donner'ı da çok iyi tanıyordu, çünkü ikisi sık sık The Goonies 2'yu yapmayı tartışmışlardı. Donner'ın vefatından sonra, Feldman ve Gibson kısa süre önce bir araya geldi ve arkadaşlarının ölümü hakkında konuştular. Feldman'ın yeni bir özel röportajda bize söylediği gibi, Cehennem Silahı 5'i de tartıştılar ve Corey, Donner'ın bu projeye girerken karşılaşacağı muazzam baskı konusunda endişeliydi.

    Corey; "Mel'in bana bahsettiği şeylerden biri, çünkü Lethal Weapon 5 vs. Goonies 2 ve tüm o fiyasko hakkında konuşmaya başladık ve Lethal 5'i çekmesinin hiçbir yolu olmadığını bildiğimi söyledim. 91 yaşında bu aksiyon sahnelerinde aynı anda yedi monitöre bakıp yedi kamera çekemezsiniz ve her şeyin her detayını izleyemezsiniz. Çok fazla baskı var. Tanrı onu korusun, motiveydi ve sette ortaya çıkıp elinden gelenin en iyisini yapardı kuşkusuz ama 91 yaşındaki bir adamdan çok şey isteyeceğimi biliyordum." dedi.

    Mel Gibson daha sonra Feldman'a, Donner artık aramızda olmadığı için bazı insanların Lethal Weapon 5'i kendisinin yönetmesini tavsiye ettiğini anlattı. Feldman bu fikri destekledi ve çalışmalarda resmi bir şey yokken, tartışmanın Gibson'a yönetmen olarak devam filminin ön prodüksiyonunu sürdürmesi için ilham vereceğini umuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top