Hesabım
    Yeni Nesil Hayalet Avcıları "Ghostbusters: Afterlife"tan Fragman!

    Ghostbusters: Afterlife, Jason Reitman'ın imzasını taşıyor.

    Genç yıldız oyuncuların kadrosunda bulunduğu devam filmi Ghostbusters: Afterlife'tan resmi bir fragman paylaşıldı. Uzun süredir vizyona girmesini beklediğimiz yeni Hayalet Avcıları filmi, 1980'lerde Ivan Reitman tarafından çekilen orijinal Ghostbusters filmlerinin hikayesini devam ettirecek. Fragmanda da orijinal filmlerin yıldızlarından Bill Murray, Annie Potts, Sigourney Weaver, Dan AykroydBokeem Woodbine ve Ernie Hudson'ı görüyoruz.

    Ghostbusters: Afterlife'ın konusu şöyle: Bekar bir anne olan Callie, mali zorluklarla mücadele etmektedir. Geçimlerini sağlamakta zorlanan Callie, çocukları Trevor ve Phoebe ile birlikte ölen babasından kalan eski eve taşınmak zorunda kalır. Yeni hayatlarından pek memnun olmayan Trevor, çok geçmeden evde büyükbabasının mirasıyla ilgili büyük bir sırrı keşfeder. Büyükbabasının eşyalarının arasında onun Hayalet Avcıları’nın üyesi olduğunu gösteren ekipmanlar bulan Trevor, Phobe ve yeni arkadaşları ile birlikte bulduklarını kurcalarken kasabanın altında uyuyan bir tehlikenin ortaya çıkmasına neden olur.

    Monster House, Poltergeist, City of Ember yapımlarıyla tanınan Gil Kenan, Ghostbusters: Afterlife'ın senaryosuna imzasını attı. Stranger Things ve It: Chapter One'ın yıldızı Finn Wolfhard,  The Haunting of Hill HouseGiftedFuller House gibi yapımlardan tanıdığımız Mckenna Grace, The Sinner, Fargo, The Widows, The Leftovers gibi yapımların başarılı oyuncusu Carrie Coon, Ant-Man ve Avengers filmlerinin yıldız oyuncusu Paul Rudd, filmin kadrosunda yer alıyor.

    Bilinenlere göre Hayalet Avcıları dünyasına ait olduğu düşünülen 2016 yapımı Paul Feigg yönetmenliğindeki The Ghostbusters, seriden atıldı. Bu durum her ne kadar filmin oyuncuları ve yönetmenini rahatsız etse de, stüdyo ve Jason Reitman'ın ortak kararı oldu.

    Ghostbusters: Afterlife, 12 Kasım 2021'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top