Hesabım
    Sam Mendes, Yeni Filmi İçin Micheal Ward'ı Kadroya Ekledi

    Olivia Colman'ın karşısında Ward yer alacak

    Birkaç oyuncuyla deneme çekimleri yapıp, seçmelere katıldıktan sonra, Sam Mendes, yönettiği Searchlight draması Empire of Light için Top Boy'la çıkış yapan Micheal Ward'ı kadroya kattı ve başrolde Oscar ödüllü oyuncu Olivia Colman'ın karşısına ekledi. Film, Mendes'in Oscar ödüllü Birinci Dünya Savaşı draması 1917'den bu yana ilk projesi olacak. Mendes, aynı zamanda senaryoyu kaleme aldı ve bu senaryo onun tek yazdığı ilk senaryo oldu.

    Filmin yapımcılığını Mendes ve Neal Street Productions'tan Pippa Harris üstlenecek. Prodüksiyonun 2022 sonbaharında başlaması bekleniyor. Olay örgüsü ayrıntıları gizlenirken, film, 1980'lerde İngiltere'nin Güney Sahili'nde eski güzel bir sinemanın içinde ve çevresinde geçen bir aşk hikayesi olarak tanımlanıyor. Mendes ayrıca, 1917'deki görüntü yönetmeni Roger Deakins'la yeniden bir araya gelecek.

    Mendes, Colman'ın yanındaki başrol oyuncusunu bulmak için zaman ayırdı ve son haftalarda Ward, rol için kendisini bir seçim olarak konumlandırmaya başladı. 2020 EE BAFTA Yükselen Yıldız Ödülü'nü kazanan Ward, geçtiğimiz günlerde merakla beklenen Netflix dizisi Top Boy'da rol aldı. Dizide Ward, başrollerden birini oynuyor.

    Top Boy'un yeniden canlanması, Drake'in dizinin  baş yapımcılığını üstleneceğinin açıklanmasının ardından manşetlere çıktı. Oyuncu, en son, Steve McQueen'in antoloji dizisi Small Axe'in ikinci bölümü olan ve Kasım 2020'de olumlu eleştiriler alan Lovers Rock'ta görüldü. Ward ayrıca, yakında çıkacak olan Netflix filmi Beauty'de destekleyici bir role sahiptir. Lena Waithe tarafından yazılan filmin başrollerinde Giancarlo Esposito ve Sharon Stone yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top