Hesabım
    California'da, ‘Forever Purge’ Gösteriminde Silahlı Olay

    Çıkan olayda bir ölü bir de yaralı var!

    Pazartesi gecesi California, Corona'da "The Forever Purge" filminin gösteriminde açılan ateş sırasında 18 yaşındaki bir kadın hayatını kaybetti ve 19 yaşındaki bir erkek ağır yaralandı. Polis, olayla ilgili henüz bir şüpheliyi tespit etmedi veya herhangi bir tutuklama yapmadı. Polis kendisine 23:45 sıralarında çağrı geldiğini ve olay yerine intikal edildiğini açıkladı.

    Pazartesi günü, Regal Edwards Corona Crossings'teki gösterimden sonra gerçekleşen olayda, Corona Polis Departmanı'na göre, kurban olay yerinde hayatını kaybetti. Hayati tehlikesi bulunan yaralı şahıs ise hastaneye kaldırıldı. Kurbanların isimleri açıklanmadı. “The Forever Purge”, cinayet ve kargaşanın geçici olarak yasal hale geldiği yıllık bir ritüel fikrine dayanan “Arınma” serisinin beşinci bölümü.

    Olayda üçüncü bir kişinin her iki kurbanı da vurup vurmadığının ya da kurbanlar arasında bir cinayet-intihar girişimi olup olmadığının net olmadığı açıklandı. Kurbanların, gösterim bittikten sonra salona gelen bir çalışan tarafından bulunduğunda inanıldığı bildirildi. Numara Press-Enterprise gazetesinin haberine göre olay yerinde silah bulundu.

    Yetkililer, gösterim için altı biletin satıldığını ve dedektiflerin diğer sinemaseverleri bulmaya çalıştığını söyledi. Gösterimin 21:35'te başlaması planlandı ve filmin süresi 1 saat 44 dakikaydı. Regal Cinemas yaptığı açıklamada, yerel müfettişlerle çalıştığını söyledi. Şirket, "Dün gece Corona Crossings salonumuzda bir olay olduğunu öğrendik. Şu anda soruşturmayla ilgili olarak yerel makamlarla çalışıyoruz. Öncelikli kaygımız, misafirlerimizin ve çalışanlarımızın güvenliğidir.” dedi. 

    TRANSLATE with x

    English

    ArabicHebrewPolish
    BulgarianHindiPortuguese
    CatalanHmong DawRomanian
    Chinese SimplifiedHungarianRussian
    Chinese TraditionalIndonesianSlovak
    CzechItalianSlovenian
    DanishJapaneseSpanish
    DutchKlingonSwedish
    EnglishKoreanThai
    EstonianLatvianTurkish
    FinnishLithuanianUkrainian
    FrenchMalayUrdu
    GermanMalteseVietnamese
    GreekNorwegianWelsh
    Haitian CreolePersian

    TRANSLATE with

    COPY THE URL BELOW

    Back

    EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE

    ">

    Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal

    Back

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top