Hesabım
    Sam Rockwell, Awkwafina ve Anthony Ramos, Animasyon Filminde Buluşuyor

    Üç yıldız, aynı animasyon filminde seslendirme yapacak

    Shayan Asgharnia / Michael Buckner

    DreamWorks Animation, yaklaşmakta olan çizgi film aksiyon komedisi “The Bad Guys” için yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosu duyurdu. Seslendirme kadrosuna Oscar ödüllü Sam Rockwell, “Crazy Rich Asians” oyuncusu Awkwafina, “In the Heights”ın yıldızı Anthony Ramos ve Netflix'in “GLOW” dizisi yıldızı Marc Maron liderlik edecek.

    Seslendirme listesini tamamlayanlar arasında Craig Robinson (“The Office”), Zazie Beetz (“Atlanta”, “Deadpool”), Lilly Singh (“Bad Moms”), Alex Borstein (“The Marvelous Mrs. Maisel”) ve Richard Ayoade yer alıyor. "Bad Guy", şimdiye kadarki en zorlu dolandırıcılıklarını yapmaya çalışan, örnek vatandaşlar olmaya çalışan, hayvan haydutlarından oluşan bir çeteyi takip ediyor.

    Universal Pictures tarafından 15 Nisan 2022'de vizyona girmesi planlanan film Aaron Blabey'in Scholastic kitap serisinden uyarlandı. Pierre Perifel, ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesini gerçekleştirmek üzere projenin başında yer alıyor. Perifel daha önce “Kung Fu Panda” ve “Shrek Forever After”da animatör olarak görev yapmıştı.

    Senaryo çalışmaları arasında “Tropic Thunder” ve “Madagascar: Escape 2 Africa”nın yer aldığı Etan Cohen de kadroda yer alıyor ve“The Bad Guys”ın senaryosunu yazıyor. Damon Ross (“Trolls”, “The Boss Baby”, “Nacho Libre”) ve Rebecca Huntley (“The Boss Baby”) yapımcılık görevini üstleniyor. Blabey, Cohen ve Patrick Hughes yürütücü yapımcılar olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top