Hesabım
    BluTV Ağustos Programı Açıklandı

    BluTV, Ağustos ayında hangi yapımları izleyici karşısına çıkaracak?

    Yerli sektörde önde gelen streaming platformu BluTV'nin Ağustos programı resmi olarak açıklandı. Orijinal Türkiye yapımı film ve dizilerin yanı sıra bu ay da BluTV bünyesinde dünya sinemasının birçok önemli filmi izleyici karşısına çıkacak. Ayrıca Discovery+ iş birliği sayesinde yepyeni belgeseller seyircisiyle buluşacak.

    BluTV'nin Ağustos ayı seçkisinin en dikkat çekici yapımları arasında Özge Özpirinçci ve Salih Bademci'nin başrolünde yer aldığı romantik dram dizisi İlk ve Son bulunuyor. Tutkulu bir aşk hikayesini gözler önüne serecek olan İlk ve Son, 18 Ağustos'ta platformdaki yerini alıyor. Gaspar Noe filmografisinin en çarpıcı yapımlarından Climax ve Love filmleri, BluTV'de yer alacak diğer yapımlar arasında bulunuyor. Stefano Sollima'nın yönetmeni olduğu ve Roma'da mafya ilişkilerini odağına alan Suburra ile Vincent Van Gogh'un yaşamını gözler önüne seren Loving Vincent'ı da Ağustos ayında BluTV'de izleme imkanı yakalayacağız.

    Japonya'da yaşayan genç bir hazine avcısının hikayesini anlatan ‘Kumiko, The Treasure Hunter’, aldığı Oscar ödülleriyle Akademi tarihine kazınan Bong Joon Ho imzalı 2013 yapımı 'Snowpiercer', Michael B. Jordan'ın başrolünde yer aldığı ‘Fruitvale Station’, Fatih Akın'a Cannes'da ödül kazandıran ‘Yaşamın Kıyısında’, Todd Haynes imzalı yıldız kadrolu ‘Wonderstruck’, BluTV'nin Ağustos programında yerini alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top