Hesabım
    Spotlight: "House of Gucci", "Into The Night", "Brooklyn Nine Nine"

    Bu haftanın gündeminde hangi yapımlar var?

    Spotlight'ın 29. bölümüyle karşınızdayız! Bayram tatilinin ardından yayınlanan onlarca önemli sinema ve televizyon haberi arasından en ilgi çekici olanlarını sizin için özetledik. Bu haftanın Spotlight konuları arasında vizyon filmleri, Brooklyn Nine Nine, House of Gucci, Into The Night, Lamb ve İlk ve Son bulunuyor.

    Spotlight'ın ilk haberine göre, bu haftanın vizyon filmleri arasında uzun süredir merakla beklenen yapımlar bulunuyor. James Gunn'ın imzasını attığı yıldız oyuncu kadrolu The Suicide Squad da vizyondaki yerini aldı. Lady Gaga ve Adam Driver'ın başrolünde yer aldığı House of Gucci filminden ilk fragman yayınlandı. Ridley Scott imzalı House of Gucci'nin Akademi Ödülleri'nde parlayan yapımlardan biri olacağı düşünülüyor.

    NBC'nin popüler komedi dizisi Brooklyn Nine Nine, uzun bir aranın sonunda 8. sezonuyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Final sezonun fragmanı resmi olarak yayınlandı. Son kez favori karakterlerimizle buluşacak ve onlara veda edeceğiz. Yıldız oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, yurt dışına açılıyor. Belçika yapımı Netflix dizisi Into The Night, yeni sezonunda Kıvanç Tatlıtuğ'u konuk edecek. Geçtiğimiz sezon da Mehmet Kurtuluş'u dizinin kadrosunda görmüştük. 8 Ekim'de vizyona girecek olan Noomi Rapace başrollü Cannes filmi Lamb'den yeni bir fragman paylaşıldı. Spotlight'ın son haberine göre BluTV'nin Ağustos ayı içerisinde izleyicileriyle buluşturacağı İlk ve Son dizisinin yayın tarihi resmi olarak açıklandı. Dram ve romantizmi birleştirecek olan dizide Özge Özpirinçci ve Salih Bademci'nin karakterlerinin tutkulu aşk hikayelerinin başlangıcını ve sonunu izleyeceğiz.

    Spotlight'ın bir sonraki bölümünde görüşmek üzere! Beyazperde Youtube kanalını takip etmeyi unutmayın.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top