Hesabım
    Sylvester Stallone'dan ‘Expendables 4’ Göndermesi!

    Stallone, serinin yeni filmi için ilk paylaşımı yaptı

    Aksiyon severlerin heyecanla beklediği The Expendables (Cehennem Melekleri) serisinin yaklaşan bölümü için ilk hareket geldi. Sylvester Stallone, iki gün önce Instagram'da mor taş gözlü altın bir kafatası yüzüğü fotoğrafını paylaşarak devam filmiyle ilgili esprili bir paylaşım yaptı. Bunun, oynadığı karakterin yeni şans yüzüğü olduğu varsayıldı.

    Stallone, "Expendables 4 için yeni yüzüğün tasarımını yeni bitirdim, biraz ağır ama kesinlikle parmaklarınızın ucunda biraz kas yapacak." dedi. Stallone, gişede toplam 274,5 milyon $ hasılat elde eden ilk Cehennem Melekleri'ni 2010'da piyasaya sürdü. Sonraki bölümler de gişede kümülatif olarak 530 milyon dolar hasılat elde etti, bu nedenle, dördüncünün yapılacak olması şaşırtıcı değil.

    Dördüncü bölümün henüz bir senaryosu ya da yönetmeni resmi olarak doğrulanmadı ama Stallone'un rolünü yeniden canlandırdığı varsayılabilir. Oyuncu seçimi için, şimdiye kadarki tek mevcut ihtimaller Stallone, Randy Couture ve Jason Statham'dan oluşuyor. Dave Bautista, Robert Downey Jr. ve Liam Neeson gibi pek çok oyuncunun yaklaşan aksiyon filminde rol alacağı dedikoduları da mevcut. Filmin henüz resmi bir vizyon tarihi bulunmuyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top