Hesabım
    Spotlight: "The Lord of The Rings", "Cobra Kai", "La Casa De Papel"

    Bu haftanın gündeminde hangi haberler var?

    Spotlight'ın 30. bölümüyle kaldığımız yerden devam ediyoruz. Haftanın en önemli sinema ve dizi haberlerini Spotlight videomuzda derledik. Haftanın gündem başlıkları arasında Cobra Kai, The Lord of The Rings, La Casa De PapelNefesini Tut 2 ve Venom: Let There Be Carnage bulunuyor.

    Spotlight'ın ilk haberine göre Cobra Kai, 4. sezonuyla Netflix'teki yerini almak için hazırlanıyor. Diziden yeni bir teaser paylaşıldı ve hayranlarını heyecanlandırdı. Yüzüklerin Efendisi dünyasının geçmişini, Dunedain soyunu ve Numenor'u anlatacak olan The Lord of The Rings dizisinden ise yeni bir görsel paylaşıldı. Görselde yer alan kişinin Sauron olabileceği söyleniyor.

    La Casa De Papel'in final sezonu 5. sezon ile gerçekleştirilecek. 5. sezon 1. kısımdan resmi bir fragman paylaşıldı. Böylece ekibimiz son kez bir araya gelip veda edecek. Netflix'in sevilen korku filmlerinden Nefesini Tut'a devam filmi geliyor. Görme engelli olan ve yıllarda dış dünyaya kapalı yaşayan Norman, yeni filmle birlikte hayata karışmaya başlayacak. Tom Hardy başrollü Andy Serkis yönetmenliğindeki Venom: Let There Be Carnage'dan resmi bir fragman paylaşıldı. Fragman, her ne kadar büyük heyecan yaratsa da, eleştirilerin de odağı oldu.

    Gelecek hafta Spotlight'ta görüşmek üzere!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top