Hesabım
    Galaya Musallat Olduk!

    Vizyonda yerini alan Musallat filminin galasından çok özel Beyazperde notları...

    Beyazperde’nin çiçeği burnunda koordinatör-editörü Melis Zararsız, Musallat filminin galasındaydı. Merakla beklenen filmin galasını sizin için yazdı:

    'Perşembe gecesi Lütfü Kırdar'da Musallat'ın galasındaydık. Lütfü Kırdar'ın kapısından girip salona gidene kadar tüm mekanın, ışıkların korku temasıyla hazırlandığını, hatta garip seslerle yolumuzda ilerlediğimizi farkettik. Güzel bir tanıtım fikriydi doğrusu, ilgi çekiciydi...

    Gösterim sonrası basınla bir araya gelen başrol oyuncularımıza ayaküstü biz de birkaç soru sorduk. Hepsi de heyecanlı ve sonuçtan memnun görünüyorlardı. Önce cinci hocamız Kurtuluş Şakirağaoğlu ile sohbet etmeye başladık.

    Filmin son halini ilk kez izlemişti o da bizler gibi ve biraz şaşkın görünüyordu. Filmi nasıl bulduğunu sorduğumuzda çok beğendiğini ve etkilendiğini, ama daha korkunç olacağını tahmin ettiğini söyledi. Çekimler esnasında gözünün önüne gelenlerin daha korkunç olduğunu anlattı. Ama sonra ?belki de işin çok içinde olduğum için bana öyle geldi, sonuçta çok etkileyici bir film olmuş' diye devam etti.

    Konunun ürkünçlüğünden bir hayli etkilenmiş olduğumuzdan, bunun oyuncuları nasıl etkilediğini çok merak etmekteydik. Şakirağaoğlu, ?elbette beni de çok etkiledi, ele aldığımız konu bize ait, kültürümüze ait bir konu. Ve bence önemli olan insanın iyi niyetli olması, içinde iyi niyet beslemesi. Bu şekilde kötü enerjilerden sakınabileceğimizi düşünüyorum.? şeklinde düşüncelerini açıkladı.

    Burak Özçivit ise bize filmi tam beklediği gibi bulduğunu söyledi. Filmin her konuyu gerektiği kadar verdiğini, korkuyu da aşkı da gerektiği kadar kullandığını düşündüğünü belirtti. Kişisel olarak ise, bu filmle şu sıralar yayında olan dizisindeki rolünden çok farklı bir role soyunduğu için oyunculuk adına iyi bir sınav verdiğini düşündüğünü anlatırken gururlu görünüyordu. Film çekimleri esnasında konunun ürkünçlüğünden etkilenmediğini veya belki de fazla düşünmediğini, ama izleyince gerçekten ürktüğünü de ekledi.

    Biğkem Karavus da filmi ilk kez izlemişti bizim gibi ve o da diğer rol arkadaşlarıyla heyecanla gazetecilerin sorularını cevaplıyordu. Benzer sorularımızı kendisine de yönelttik, o da filmden beklediğini bulmuş olduğunu söyledi. Korkunun dozu konusuna, ?bence bu bir aşk hikayesi? cevabıyla yaklaştı, gülerek. Filmde kendi oyunculuğunu beğenip beğenmediğini sorduğumuzda ise bunun cevabının kendisinde olmadığını söyledi utangaç bir tavırla.

    Yeni dönemin genç oyuncuları gelecek vaadediyorlar, oyunculuklarıyla her yeni projede kendilerini daha çok geliştirmelerinin yanısıra, o gece de hissedilen heyecanları varoldukça biz eminiz ki güzel işler çıkacaktır. Başka bir gala haberinde buluşmak üzere.

    Melis Zararsız

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top