Hesabım
    Müzede Bir Gece'nin Yeni Bölümü Disney Plus'la Gelecek!

    Film serisinin yeni bölümü 2022'de yayınlanacak

    Müzede Bir Gece filminin son bölümünün yayınlanmasından bu yana uzunca bir süre geçmiş olsa da, serinin hayranları her zaman başka bir film olacağını umdular ve sonunda projeye kavuşacaklar gibi görünüyor. Orijinal üçlemenin yanı sıra, Stranger Things ve Shadow and Bone'un arkasındaki şirket olan Shawn Levy'nin 21 Laps Entertainment'ı, sergilenen karakterlerin hayat bulduğu ünlü müzenin hikayesini Disney+ üzerinden yeni bir animasyon filmiyle devam ettireceklerini duyurdu.

    Shawn Levy, Ryan Reynolds'ın Free Guy'ını yakın zamanda tanıtırken Collider'la konuştu ve filmin gelecek yıl gösterime girmesinin beklendiğini açıkladı. Shawn Levy röportajda, "Yapım aşamasındayız. Animasyonda prodüksiyon çok farklı bir süreç. Bunun üzerinde çok aktif çalışıyorum. Üç perdeden ikisini animasyon halinde gördüm. Bir şekilde yeni bir hikaye olacak ama bu serideki karakterlerin mirasına çok ama çok sadık kalacak. Yeni film, gelecek yıl Disney Plus'ta olacak." dedi

    Filmin şu anda adı Kahmunrah Rises Again ve hikaye, Ben Stiller'ın Larry Daley'sinden, babasının uzun süredir elinde tuttuğu gece bekçisi rolünü üstlenip üstlenmeyeceğinden emin olmayan oğlu Nick Daley'e odaklanacak. Tahmin edeceğiniz gibi, işi denediğinde, müzedeki o gecenin pek çok beklenmedik olayla dolu olduğunu keşfedecek. Film, seriden birçok tanıdık karakterin dönüşünü görecek olsa da onları canlı aksiyon filmlerinde canlandıran aynı oyuncular tarafından seslendirilecekleri düşünülmüyor.

    Müzede Bir Gece ve devam filmlerinde Owen WilsonHank Azaria ve tabii ki merhum Robin Williams'ın performansları vardı. Disney Plus projesinde tam olarak hangi karakterlerin izleneceğini ve onları kimin seslendireceğini öğrenmek için biraz daha beklememiz gerekecek. Röportaj yapılırken, Levy'ye ayrıca hayranların favorisi I'm Not Okay With This'in herhangi bir olasılığının olup olmayacağı soruldu. Netflix tarafından sadece bir sezon sonra iptal edildikten sonra yeniden diriltilmesi pek olası gözükmüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top