Hesabım
    Anime Filmi "The Witcher: Nightmare of the Wolf"tan Altyazılı Fragman

    Vesemir'in hikayesi animasyon olarak geliyor!

    Netflix'in Henry Cavill başrollü sevilen dizisi The Witcher'ın spin-off yapımı olan The Witcher: Nightmare of the Wolf'tan altyazılı yeni bir fragman paylaşıldı. Anime formatındaki film, The Witcher'ın Geralt'ını yetiştiren Vesemir karakterinin hikayesine odaklanıyor. Yeni filmde Vesemir'i ünlü isim Kim Bodnia seslendiriyor.

    Filmin yayınlanan resmi özetine göre: The Witcher: Nightmare Of The Wolf, para için canavarları öldüren bir genç olan Vesemir'in hikayesini konu ediyor. Genç bir Witcher olan Vesemir, para karşılığında canavarları öldürmekten keyif alır. Bu sırada yeni ve oldukça tuhaf olan bir canavar krallık için büyük bir tehlike oluşturur. Bu durum üzerine Vesemir kendisini geçmişinin şeytanlarıyla yüzleşmek zorunda kalacağı bir maceranın içinde bulur. Bu zorlu süreç ona cadılık işlerinin paradan daha önemli olduğunu anlamasını sağlar.

    Senaryosunu Lauren Schmidt Hissrich'in kaleme aldığı, Kwang Il Han'ın ise yönetmen koltuğunda oturduğu The Witcher: Nightmare of the Wolf'un önemli repliklerinden birinde şu sözcükler duyuluyor: "Cadılar erdem sahibi olmayan, şeytani, insan öldürmeye odaklı birer haydutturlar. Dürüst erkeklerin içinde onlara yer yoktur."

    The Witcher: Nightmare of The Wolf'un seslendirme kadrosunda Tetra rolüyle Lara Pulver, Deglan rolüyle Graham McTavish, Lady Zebst rolüyle ise Mary McDonnell yer alıyor. The Witcher: Nightmare of The Wolf, 23 Ağustos tarihinde Netflix'te izleyicilerle buluşacak. İki boyutlu anime filmin süresi ise 80 dakika olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top