Hesabım
    Idris Elba, "Kirpi Sonic 2"de Knuckles The Echidna Olacak!

    Idris Elba, Sonic The Hedgehog 2'nin oyuncu kadrosuna katıldı.

    Sonic The Hedgehog, coronavirüsün patlak verdiği ilk dönemlerde sinemalarda gösterimini yapmıştı. İzleyicilerin olumlu karşıladığı film başarı yakalayınca stüdyo Kirpi Sonic 2 için yeşil ışık yaktı. Esasen filmin çekimleri uzun süre önce başlamıştı. Şimdi ise Sonic The Hedgehog 2'nin kadrosuna Idris Elba'nın katıldığı resmi olarak açıklandı.

    Ben Schwartz'ın baş kahraman Sonic'i seslendirdiği Sonic The Hedgehog devam filmi Kirpi Sonic 2'de Idris Elba'nın hangi karakteri canlandıracağı duyuruldu. Elba'yı Sonic'in dost gibi görünen düşmanı Ekidne Knuckles olarak izleyeceğiz. Karakterin "Knock, knock….." repliğiyle akıllara kazındığı biliniyor. Ayrıca Tails'i devam filminde göreceğimizi biliyoruz. Sonic The Hedgehog'un oyuncu kadrosunda yer alan Jim CarreyJames Marsden ve Tika Sumpter, devam filminde de karşımıza çıkacak. Jeff Fowler Kirpi Sonic 2'nin yönetmen koltuğunda otururken senaryoda Pat Casey ve Josh Miller'ın imzası bulunuyor.

    Son olarak Kirpi Sonic 2'nin konusu şöyle açıklanmıştı: "Sonic daha fazla özgür olabilmek için hazırlanıyor. Tom ve Maddie ise tatile giderken onu evde yalnız bırakma konusunda hemfikirler. Onların tatile çıkmasının üzerinden çok zaman geçmeden Dr. Robotnik yeniden ortaya çıkacaktır. Bu kez yeni bir ortağı da vardır: Knuckles... İkilinin hedefi medeniyeti yok edip yeniden kurmaktır.

    Idris Elba, şimdilerde vizyonda olan The Suicide Squad'ın da kadrosunda yer alıyor. Büyük beğeni toplayan filmde Elba Bloodsport'u canlandırıyor.

    Sonic The Hedgehog 2, eğer bir engel çıkmazsa izleyicileriyle 8 Nisan 2022'de buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top