Hesabım
    Denzel Washington Yönetmenliğindeki "A Journal for Jordan"dan Fragman

    Washington, ödül sezonu için iddialı geliyor

    Michael B. JordanDenzel Washington tarafından yönetilen ve ödül sezonu için iddalı olduğu konuşulan romantik drama “A Journal for Jordan”ın ilk fragmanında karşımıza çıkıyor. Film, Pulitzer ödüllü gazeteci Dana Canedy'nin “A Journal for Jordan: A Story of Love and Honor” adlı anısına dayanıyor. Yurt dışındayken yeni doğan oğluna mektup yazan, Jordan'ın canlandırdığı Birinci Çavuş Charles Monroe King'in gerçek hayat hikayesini takip ediyor.

    King, 2006'da, oğlu yedi aylıkken Irak'ta öldürüldü ama Chanté Adams'ın filmde canlandırdığı karısı Canedy, oğulları için bir kitapta tüm dokunaklı mektupları sakladı. “A Journal for Jordan”, 2017 tarihi draması “Mudbound”u aynı adlı romandan uyarlayan Oscar adayı senarist Virgil Williams tarafından yazıldı. O yılki Akademi Ödülleri'nde en iyi uyarlama senaryo dalında adaylık kazandı.

    Washington, Outlier Society yapım şirketi aracılığıyla Jordan'la birlikte üstlendiği yapımcılığın yanı sıra filmi yönetecek. Diğer yapımcılar arasında Escape Artist'ten Todd Black, Jason Blumenthal ve Steve Tisch yer alıyor. Ange Giannetti, Sony Pictures adına projeyi denetleyecek. Jordan, en son bu yılın başlarında “Without Remorse” adlı aksiyon filminde ve 2019’da hukuk draması “Just Mercy”de rol aldı. Ayrıca Warner Bros. filmi “Space Jam: A New Legacy”de kendisi olarak küçük bir rol oynadı. Şu sıralar “Creed” serisinin üçüncü bölümünü yönetmeye ve oynamaya hazırlanıyor.

    Washington en son, en iyi film, uyarlama senaryo, aktör (Washington) ve yardımcı kadın oyuncu (Viola Davis) dallarında Oscar adaylığı kazanan 2016 yapımı “Fences” filmini yönetti ve oynadı. Oyuncu olarak “The Little Things”te rol aldı ve “Ma Rainey's Black Bottom”ın yapımcılığını üstlendi. Ardından, Joel Coen filmi “The Tragedy of Macbeth”te Frances McDormand'la birlikte rol aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top