Hesabım
    "My Little Pony: Yeni Bir Nesil"den Türkçe Dublajlı Fragman

    Animasyon filminden Türkçe dublajlı fragman yayında

    Netflix'te yakında yayınlanacak olan My Little Pony: A New Generation filminin resmi fragmanı ve posteri yayınlandı. Fragman, Equestria diyarına sihri geri getirmek için yolculuklarında bir araya gelen bir midilli ve tek boynuzlu atın yolculuğunu gösteriyor. My Little Pony: A New Generation, sihir, eğlence ve dostluk bulmak için midilliler, tek boynuzlu atlar ve pegasilerin bir araya gelmesiyle oluşan eğlenceli maceraları takip ediyor.

    İlk fragmanda, Dance Dance Revolution'a benzeyen bir oyunun versiyonu, tavşanlar ve tabii ki bolca parıltı görüyoruz. Ancak, fragman aynı zamanda bu farklı yaratıkların dünyalarının nasıl parçalandığını ve bu yeni arkadaş grubunun bu bölünmeyi nasıl düzeltmek istediğini de gösteriyor. My Little Pony: A New Generation'ın orijinal seslendirme kadrosunda, Vanessa Hudgens, Kimiko Glenn, James Marsden, Sofia Carson, Ken Jeong, Elizabeth Perkins, Jane KrakowskiPhil LaMarr ve Michael McKean yer alıyor.

    My Little Pony: Yeni Bir Nesil 24 Eylül'de Netflix'e geliyor. Rezmi özete göre; Hayal bile edilemeyen gerçekleşti... Equestria büyüsünü kaybetti! Dünya Midillileri, Tekboynuzlar ve Pegasi artık arkadaş değiller ve artık türlere göre ayrı yaşıyorlar. Ancak idealist Earth Pony Sunny (Vanessa Hudgens), dünyalarına büyü ve birliği geri getirmenin bir yolunu bulmaya kararlı. Açık yürekli Unicorn Izzy (Kimiko Glenn) ile bir araya gelen ikili, karizmatik ve cesur Pegasi Pipp (Sofia Carson) ve Zipp (Liza Koshy) ve her zaman sorumlu olan Earth Pony Hitch ( James Marsden) her şeyi düzletecek! Görevleri talihsizliklerle dolu ama bu yeni en iyi arkadaşların her biri, bu midilli evreninin sihri geri kazanması ve küçük midillilerin bile büyük bir fark yaratabileceğini kanıtlaması için ihtiyaç duyduğu benzersiz ve özel hediyelere sahiptir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top