Hesabım
    'The Kissing Booth'u (Delidolu) Sevenlerin İzlemesi Gereken 15 Harika Film

    'The Kissing Booth'u sevdiyseniz bu filmleri kaçırmayın!

    Netflix, hemen hemen her hafta dünyaya çığ gibi orijinal içerik bırakıyor. Bu orijinal içerik çeşitli biçimlerde karşımıza çıkıyor. Stranger Things ve The Crown gibi yüksek kaliteli, prestijli diziler var. Athlete A ve 13th gibi düşündürücü, önemli belgeseller var. Ayrıca, Making a Murderer ve Tiger King gibi bağımlılık yapan tuhaf belgeseller de var. Ancak, Netflix'in gerçekten parlamaya başladığı yerlerden biri orijinal romantik komediler.

    Romantik komediler 90'larda ve 2000'lerin başında en parlak günlerini yaşadılar, ancak Crazy Rich Asians gibi birkaç büyük isim dışında, romantik komedi sinemada nesli tükenmekte olan bir tür haline geldi. Yine de Netflix'te romantik komediler sadece hayatta kalmıyor, gelişiyorlar. Genel romantik komedi kategorisinde, Netflix'in gerçekten çok projesi ve hatta, gençlik filmlerinden oluşan küçük bir romantik komedi alt kategorisi bile var. Bunların en iyilerinden biri ise kuşkusuz The Kissing Booth (Deli Dolu) serisi. 

    The Kissing Booth ve The Kissing Booth 2'yu, The Kissing Booth 3'nin bu hafta Netflix'te çıkışından önce izlediyseniz ve seri sonrası benzer filmler arıyorsanız, işte size 15 harika öneri. Kissing Booth (Delidolu) serisini sevenlerin izlemesi gereken 15 harika film!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top