Hesabım
    Ata Demirer Ameliyat Olduğunu Açıkladı

    Demirer, Bursa Bülbülü filminin ertelendiğini de duyurdu

    Komedyen ve oyuncu Ata Demirer, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve ufak bir operasyon geçirdiğini duyurdu. Evde bir kaza geçirdiğini ve bunun sonucunda ayak bileğinden ameliyat olmak zorunda kaldığını belirten Demirer, sonbaharda çekmeyi planladığı Bursa Bülbülü adlı filmin de ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

    Ata Demirer, yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi: "Sevgili dostlar , talihsiz bir ev kazası sonucu ayak bileğimden operasyon geçirmek durumunda kaldım . Operasyon başarılı geçti iyiyim. Maalesef sonbaharda çekmeyi planladığımız “ BURSA BÜLBÜLÜ “ filmimizi ileri bir tarihe erteliyoruz. Sağlıklı günlerde kavuşmak üzere."

    Stand-up ve müzikal komedi gösterileriyle kariyerine başlayan Demirer, çeşitli sahne şovlarının yanı sıra oyunculuk yapmaya devam ediyor. Avrupa Yakası dizisiyle bu anlamda ilk önemli çıkışını yapan Demirer, Eyvah Eyvah serisi, Niyazi Gül Dört NalaOlanlar Oldu ve Hedefim Sensin gibi gişede önemli başarı elde eden yapımlarda rol aldı. 

    Demirer'in prodüksiyona başlamak için gün saydığı Bursa Bülbülü adlı filmin çekimleri sonbaharda yapılacaktı. Ertelenen çekimler için resmi bir yeni tarih yok ama önümüzdeki yaz gerçekleşmesi ve filmin 2022'nin sonlarında vizyon görmesi muhtemel.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top