Hesabım
    Samantha Mathis ve Henry Thomas, Yeni ‘Pet Sematary’nin Kadrosunda!

    Hayvan Mezarlığı geri dönüyor!

    John Andrew Fredrickson; Brillstein Entertainment Partners

    Samantha Mathis ve Henry Thomas, Paramount Players'ın Stephen King'in çok satan romanı Pet Sematary'nin yeni uyarlamasının kadrosuna katıldı. İkili, adı daha önce duyurulan oyuncular Jackson White, Forrest Goodluck, Jack Mulhern, Natalie Alyn Lind, Isabella Star LeBlanc ve Pam Grier'e katılmış oldu. Prodüksiyon geçen hafta başladı.

    Lindsey Beer'ın yönettiği film, yalnızca Paramount Plus'ta gösterime girecek. Beer, senaryoyu Jeff Buhler'in taslağından yazdı. Lorenzo di Bonaventura ve Mark Vahradian filmin yapımcılığını üstleniyor. Paramount, Pet Sematary'nin 1989 ve 2019'da iki versiyonunu yaptı. İki film 170 milyon dolardan fazla hasılat elde ettiler.

    Mathisi bundan sonra, Russell Crowe ve Sam Worthington'ın karşısında Miramax gerilim filmi The Georgetown Project'te görülebilir. Kısa süre önce Showtime'ın hit dizisi Billions'ta, Jim Gaffigan ve Anna Gunn ile birlikte yer aldı. Ayrıca, Ewan McGregor'ın ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesi American Pastoral'da rol aldı. Jason Blum'un Hulu antoloji serisi Into the Dark, Guillermo del Toro'nun The Strain'i ve The Good Wife diğer projeleri arasında yer alıyor.

    Thomas, Steven Spielberg'in E.T.'sinde çıkış yaptı. 792 milyon doların üzerinde hasılat elde eden ve oyuncuya 1983'te Altın Küre, Satürn Ödülü ve BAFTA adaylığı gibi birçok ödül adaylığı kazandıran ve ayrıca “En İyi Genç Sinema Filmi Erkek Oyuncusu” dalında Genç Sanatçı Ödülü kazandırdı. Ayrıca, HBO'nun Indictment: The McMartin Trial filmindeki Ray Buckey rolüyle Dizi, Mini Dizi veya TV Filmi İçin Yardımcı Rolde En İyi Erkek Oyuncu Performansı dalında 1995'de Altın Küre'ye aday gösterildi. Thomas, daha yakın zamanda, Shirley Jackson'ın romanlarından uyarlanan Netflix orijinal dizisi The Haunting of Bly Manor ve The Haunting of Hill House'ta rol aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top