Hesabım
    "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings"e Ön Gösterim Sonrası Övgüler!

    Film, Marvel'ın en iyi aksiyonlarından biri olarak gösterildi

    Shang-Chi and Ten Rings Legend”, 16 Ağustos'taki dünya prömiyerinin ardından coşkulu tepkiler almaya başladı. Film, birçok gazetecinin Marvel Sinematik Evreni'ne yepyeni bir enerji getirdiği konusunda hemfikir olduğu “muhteşem” dövüş sanatları odaklı aksiyon sahneleriyle öne çıkıyor. “Shang-Chi”, SXSW favorisi “Short Term 12” ile çıkış yapan indie yönetmen Destin Daniel Cretton'ın stüdyodayla ilk çalıştığı film olma özelliğini taşıyor

    Cretton'ın diğer yapımları arasında “The Glass Castle” ve “Just Mercy” yer alıyor. Marvel'in “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” için kısa özeti şu şekilde: “'Avengers: Endgame'deki olayların ardından, Shang-Chi gizli On Yüzük organizasyonunun içine çekilir ve zannettiği geçmişle yüzleşmek zorunda kalır.  Filmin başrollerinde Awkwafina, Meng'er Zhang, Fala Chen, Florian Munteanu, Benedict WongMichelle Yeoh ve Wong Kar Wai'nin favorisi Tony Leung ile “Kim’s Convenience” yıldızı Simu Liu yer alıyor.

    Gazeteci Brandon Davis, "Bu film Marvel'ın iyi yaptığı her şeyi (hız, mizah, karakter) barındırıyor ve MCU'da daha önce hiç görmediğimiz bir aksiyon ekliyor. Birçok insan yeni bir favori Marvel kahramanına sahip olmak üzere. Beklenenden daha koyu. Bol eğlence.” dedi. Collider'dan Perri Nemiroff ekledi, "Bir süredir Destin Daniel Cretton'ın büyük bir hayranıyım ama WOW! Bu onun için kapıları sonuna kadar açıyor. Bir sürü oyuncu haykırışı yapmak istiyorum ama şimdilik Simu Liu ve Awkwafina ile sınırlayacağım. Ne kadar çekici bir ikili, kesinlikle daha fazlasını görmeliyim.”

    Wendy Lee Szany ise; “'Shang-Chi and Ten Rings Legend' olağanüstü. Heyecanlan. Her dövüş sahnesi/aksiyon sekansı bile bir öncekinden daha iyi. Simu Liu, harika süper kahraman rolünü tamamen benimsiyor. İnanılmaz görüntüler ve müzik var. Bunu büyük ekranda görmek isteyeceksiniz.” dedi. “Shang-Chi and The Ten Rings Legend”, 3 Eylül'de yalnızca sinemalarda açılıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top