Hesabım
    Adam Sandler ve Jennifer Aniston, Murder Mystery 2 İçin Geri Dönüyor

    Komedi filminin devamı için çalışmalar başladı

    Adam Sandler ve Jennifer Aniston'ın Murder Mystery 2 için geri dönmesi bekleniyor. Başrollerini Sandler ve Aniston'ın paylaştığı Murder Mystery, yalnızca Netflix'te bulunan Sandler yapımı birkaç filmden biri. Clue ve Knives Out ile aynı kimliğe sahip bir gizem teması içeren Murder Mystery, Haziran 2019'da piyasaya sürüldü ve Netflix'in orijinal filmleri için yeni bir izlenme rekoru kırdı.

    Kyle Newacheck'in yönettiği Murder Mystery, tutku ve romantizminin yerini sıkıcı konuşmalar ve rutin olaylar saran evli çift Nick (Sandler) ve Audrey (Aniston)'i izliyor. Evliliklerindeki kıvılcımı yeniden alevlendirmeye çalışan çift, bir yatta gizemli bir cinayetle sonuçlanan bir yolculuğa çıkar. Cinayetle suçlanan Nick ve Audry, ipuçlarını çözmeli, tuhaf karakterlerle uğraşmalı ve olayı aydınlığa kavuşturmalıdır. James Vanderbilt tarafından yazılan Murder Mystery, üç günde neredeyse 31 milyon izlenmeye ulaştı. Murder Mystery'nin piyasaya sürülmesinden birkaç ay sonra, bir devam filminin çekileceği söylendi. Şimdi, Sandler ve Aniston'ın resmi olarak çözmeleri gereken yeni bir cinayet davası olacak gibi görünüyor.

    Sandler ve Aniston'ın Jeremy Garelick'in yöneteceği Murder Mystery 2'ye geri dönmesi bekleniyor. Vanderbilt tarafından kaleme alınan devam filminin senaryosu Garelick tarafından düzenlenecek. The Wedding Ringer'ın yönetmeni Garelick, Aniston ve Vince Vaughn'un başrollerini paylaştığı The Break-Up'ı yazdı. Bildirildiğine göre, Murder Mystery 2 prodüksiyon için bu sonbaharda Paris ve Karayipler'de çekimlere başlayacak.

    Şu anda, Murder Mystery 2 için senaryo detayları gizli tutuluyor. Ancak, Murder Mystery'de isimlerini temize çıkarmak için ipuçlarını bulan uzun zamandır evli olan çiftin, devam filminde yeni bir dedektiflik işiyle karşı karşıya kalması beklenebilir. Murder Mystery 2, orijinal filmin çıkış tarihine saygı duruşunda bulunarak 2022 Haziran'ında vizyona girebilir ve Netflix'in yaz kataloğu için yüksek bir öncelik olabilir. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top