Hesabım
    Netflix'in Fantastik Korkusu "Nightbooks"tan Fragman!

    Krysten Ritter, korkunç hikayelere susamış bir cadı olacak

    Nightbooks'un yeni fragmanında, Krysten Ritter'ın, dairesinde kapana kıstırdığı iki çocuğa korkunç hikayelerini her gece anlatmasını sağlamak için cadı yöntemlerini kullanmasını izliyoruz. Bütün aile için yeterince korkutucu olan bu olaylar için şu sözleri işitiyoruz: "Her gece bir hikayeye ihtiyacım olacak. Yoksa bu yapacağın son şey olur."

    Alex (Winslow Fegley), korkunç hikayeler yazmak için güçlü bir tutkuya sahip yaratıcı bir çocuktur ama tuhaf olarak görüldüğünde ve sevdiği şeyler yüzünden reddedilince, bir daha asla yazmayacağına yemin eder. İşte o zaman kötü bir cadı (Krysten Ritter), onu New York City'deki büyülü dairesinde yakalar ve hayatta kalmak istiyorsa ona her gece yeni bir masal anlatmasını ister. Cadının her hareketini izleyen kinci kedisi Lenore ile içeride mahsur kalan Alex, Yasmin'le tanışır (Lidya Jewett). Yasmin, cadının kötü kaprislerinden nasıl kurtulacağını öğrenmiş bir başka genç mahkumdur. Yasmin'in yardımıyla Alex, kendisini benzersiz kılan şeyi -korkutucu hikayelere olan sevgisini- kucaklamayı öğrenmeli ve onları özgür bırakmak için kendi kaderini yeniden yazmalıdır.

    Coraline ve Monster House hayranları, kaprisli ama korkutucu Nightbooks'tan memnun kalacaklar. Görünüşe göre Krysten Ritter'ın rolü bunun için yazılmış. O, mükemmel derecede çekici ve korkunç bir cadı. Genç aktör Winslow Fegley, bu projeden sonra Noel zamanı filmi 8 Bit Christmas'la yoluna devam edecek. 1980'lerde Chicago, on yaşındaki bir çocuk, neslinin Noel hediyesi olan en yeni ve en büyük video oyun sistemini almak için bir arayışa girer. Başrollerinde Steve Zahn, June Diane Raphael ve Neil Patrick Harris var.

    Nightbooks, J. A. White'ın kitabına dayanıyor ve Mikki Daughtry ve Tobias Iaconis tarafından beyaz perdeye uyarlanıyor. Oyuncu kadrosunda The Witch rolünde Jessica Jones yıldızı Krysten Ritter, Alex rolünde Winslow Fegley, Jenny rolünde Khiyla Aynne, Yasmin rolünde Lidya Jewett, Todd rolünde Luxton Handspiker, Mia rolünde Miley Haik ve Newsie rolünde Liam Couvionyer alıyor. Film, korkuya yabancı olmayan David Yarovesky tarafından yönetiliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top