Hesabım
    Türkiye Gişesinde "Gerçek Kahraman" Yeniden Lider

    İkinci haftasındaki film, liderliği bırakmadı

    20-22 Ağustos hafta sonu rakamlarına göre, Türkiye gişesinin lideri bir kez daha komedi aksiyon filmi Gerçek Kahraman oldu. 20.776 seyirci tarafından üç günde izlenen film, toplamda ise 71.353 izleyiciye ulaştı. İkinci sırada, açılış günlerini yaşayan Paw Patrol Filmi adlı animasyon filmi yer aldı ve hafta sonu 16.785 kişi tarafından izlendi.

    Üçüncü sırada bir başka animasyon Crood’lar 2: Yeni Bir Çağ yer aldı ve hafta sonunda 15.744 kişi tarafından izlendi. Listenin dördüncü sırasına geldiğimizde karşımıza ilk haftası olan Spiral: Testere Devam Ediyor filmi çıkıyor. İlk üç günüde filmi 15.441 kişi izledi. Türkiye gişesinde ilk beşe girmeyi başaran son film Hızlı ve Öfkeli 9 oldu. Filmi hafta sonu 12.938 kişi izledi.

    Listenin altıncı sırasında Hugh Jackman'lı bilim-kurgu Zihin Gezgini yer aldı. İlk hafta sonunda filmi 12.894 kişi izledi. Yedinci sırada, M.Night Shyamalan imzalı Zamanda Tutsak yer aldı. Filmin hafta sonu izleyici sayısı 9.258 oldu. Sekizinci sırada bir başka animayson Demon Slayer: Mugen Treni yer aldı ve hafta sonu 9.237 kişi tarafından izlendi.

    İlk 10'u tamamlayan son iki filme gelecek olursak; Dokuzuncu sırada, listenin eski liderlerinden, DC filmi The Suicide Squad yer alıyor. Filmi son hafta sonunda 8.072 kişi izledi. Film, toplamda ise 163.929 izleyiciye ulaştı. Onuncu sırada ise listenin tek yerli filmi olan Şeflerin Şefi yer aldı. Komedi filmini hafta sonunda 5.225 kişi izledi.

    Kaynak: Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Türkiye Gişesinin Yeni Lideri "The Suicide Squad: İntihar Timi"
    • Türkiye Gişesinin Hafta Sonu Lideri Yeniden "Hızlı ve Öfkeli 9"
    • Türkiye'de, Hafta Sonu Gişesinin Galibi "Free Guy" Oldu
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top