Hesabım
    Melissa McCarthy Başrollü Netflix Filmi "The Starling"den Fragman!

    The Starling'den fragman paylaşıldı.

    Dünya üzerindeki en büyük izleyici kitlesine sahip platformlardan biri olan Netflix'in dağıtım hakkına sahip olduğu The Starling'den fragman paylaşıldı. Melissa McCarthy ve Chris O'Dowd başrollü The Starling filminde tuttukları yasın ardından hayatlarını yeniden yoluna koymaya çalışan bir çiftin hikayesini anlatıyor.

    Theodore Melfi'nin yönetmen koltuğuna oturduğu The Starling'in senaryosuna Matt Harris imzasını attı. Şimdiden ağlamalara karşı mendilleri hazır etmemiz gerektiği belli olan The Starling'in oyuncu kadrosunda Melissa McCarthy ve Chris O'Dowd'ın yanı sıra Timothy Olyphant, Daveed Diggs, Skyler Gisondo, Loretta Devine, Laura HarrierRosalind Chao ve Kimberly Quinn yer alıyor.

    The Starling, 46. Toronto Uluslararası Film Festivali'nde ilk kez izleyici karşısına çıkmıştı. Filmin konusu ise şöyle: Lily ve Jack Maynard, bebeklerini kaybeden bir çiftir. Acılarını farklı şekilde yaşayan çiften Jack yas tutmak içine evden ayrılır. Lily ise yalnız kaldığı evinde acısının üstesinden gelmeye çalışır. Bu sırada evin bahçesine bir kuş yuva yapar. Kuşu evden çıkarmaya çalışan Lily bu süreçte hayatı, yaşama isteğini ve aşkı yeniden keşfeder.

    The Starling, 17 Eylül tarihinde yurt dışındaki sinemalarda gösterimini yapmaya başlayacak. 24 Eylül tarihinde ise Netflix'te gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top