Hesabım
    Türkiye Gişesinde Gerçek Kahraman'ın Liderliği Devam Ediyor

    Gerçek Kahraman, üçüncü hafta sonunda da lider

    27-29 Ağustos hafta sonu gişe sonuçlarına göre, Gerçek Kahraman (Free Guy) yine lider durumda. Seyirci sayısının son haftalara göre düşüş gösterdiği 27-29 Ağustos günlerinde filmi 15.802 kişi izledi. Film, toplamda ise 100 bin barajını geçti. Listenin ikinci sırasında animasyon filmi Paw Patrol yer alıyor. Filmi hafta sonu izleyen seyirci sayısı ise 12.575 oldu.

    Listenin üçüncü sırasında 10.807 izleyiciyle bir başka animasyon filmi Crood'lar 2: yeni Bir Çağ yer alırken, dördüncü sırada 9.117 izleyiciyle Spiral: Testere Devam Ediyor filmi yer alıyor. İlk beşe girmeyi başaran son filme gelirsek, yılın en çok hazılat yapan filmi Hızlı ve Öfkeli 9 karşımıza çıkıyor. Hafta sonu seyirci sayısı 8.683 olan film, toplamda 925.957 kişi tarafından izlendi.

    Listenin altıncı sırasında, açılış haftasında yer alan filmlerden Şeker Adamın Laneti yer alıyor ve izleyici sayısı 8.085. Yedinci sırada tekrar gösterime giren İki Gözüm Ahmet belgeseli var. Filmi hafta sonunda 6.849 kişi izledi. Sekizinci sırada bilim kurgu aksiyon Zihin Gezgini yer alıyor ve hafta sonu filme giden kişi sayısı 6.804 oldu.

    Son iki sıraya geldiğimizde, karşımıza ilk çıkan film yerli aksiyon Karanlık Şehir Hikayeleri: Kilit oldu. Açılış haftasındaki filmi üç günde 5.553 kişi izledi. Listenin son sırasında ise M.Night Shyamalan imzalı Zamanda Tutsak yer aldı. Filmi, 27-29 Ağustos tarihleri arasında 4.508 kişi izledi. Film, toplamda 50 bin barajını geçmeyi başardı.

    Kaynak: Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Vizyondaki Filmler; "Zamanda Tutsak", "Gerçek Kahraman", "Bilmemek"
    • Türkiye'de, Hafta Sonu Gişesinin Galibi "Free Guy" Oldu
    • Türkiye Gişesinde "Gerçek Kahraman" Yeniden Lider
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top