Hesabım
    ‘Jungle Cruise’un Devamı İçin Onay Geldi

    Başrol oyuncuları, devam filmi için geri dönecek

    Disney'in Jungle Cruise filmi hafta sonu yurt içi gişede 100 milyon doları aşarken, stüdyo, Dwayne Johnson ve Emily Blunt'ın geri dönmek üzere projede olduğu bir devam filmi için çalışmalara başladı. Jaume Collet-Serra'nın yönetmen olarak, Michael Green'in senaryoyu yazmak için geri döneceği de gelen haberler arasında yer alıyor.

    Disneyland ve Disney World'deki tema parkı yolculuğuna dayanan film, yerel gişede 35 milyon dolar hasılatla açıldıktan sonra, 100 milyon dolarlık dönüm noktasına ulaşmak için epey ilerlemesi gerekiyordu. Çünkü, pandemi döneminde bu barajı sadece dört film geçebilmişti: F9, Sessiz Bir Yer 2, Black Widow, Godzilla vs. Kong).

    Delta varyantının ülke genelinde Covid-19 vakalarında artışa neden olmasına ve filmin Disney+ Premier'de izleyicilerin evde izlemesi için yayında olmasına rağmen filmin hızı kesilmedi ve 100 milyon dolar barajını aşan beşinci film olmayı başardı. Johnson açılıştan sonra sosyal medya paylaşımlarından iyi bir hasılatın ve devam filminin ipuçlarını vermişti.

    Bu haber, Disney'in Emma Stone'lu bir Cruella devam filmi için anlaşma imzaladığı haberini takip ediyor. Cruella, yerel gişede Jungle Cruise'dan daha az hasılat yapmış olsa da stüdyonun bu filmler için ileriye dönük potansiyel gördüğünü gösteriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top