Hesabım
    James Wan Yönetmenliğindeki "Malignant"tan Gerilim Dolu Fragman!

    Malignant'tan yeni bir fragman paylaşıldı.

    Türkçe'ye Habis olarak çevrilen ve vizyona girmesine günler kalan Malignant'tan yeni bir fragman paylaşıldı. Yurt dışında 10 Eylül'de gösterimini yapmaya başlayacak olan James Wan imzalı Malignant, Cadılar Bayramı dönemi için son hazırlıklarını yapıyor.

    The Conjuring serisiyle büyük bir çıkış yakalayan James Wan'in Aquaman sonrası ilk yönetmenlik deneyimi Malignant ile oldu. Yarattığı korku dünyasının yönetmenliğini artık üstlenmeyecek gibi görünen Wan, yeni maceralarından peşinden gidiyor. Filmin oyuncu kadrosunda Annabelle, Mummy, X-Men First Class, King Arthur, Peaky Blinders gibi yapımlarda rol alan Annabelle Wallis, Mr. Mercedes, Impulse dizilerinin yıldızı Maddie HassonGeorge Young, Michole Briana WhiteJake AbelJacqueline McKenzie ve aynı zamanda senaryoda imzası bulunan Ingrid Bisu bulunuyor. Akela Cooper, Ingrid Bisu'nun kaleme aldığı hikayeyi senaryolaştırdı. James Wan ise hayata geçirdi.

    Habis, gördüğü görülerin gerçek cinayetlerle bağlantılı olduğunu keşfeden genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Madison'ın hayatı kabusa dönmüştür. Şok edici cinayet görüleri onun hayatının altüst eder. Madison, bir süre sonra uyanıkken gördüğü bu kabusların gerçek cinayetlerle bağlantılı olduğunu keşfeder. Artık onun hayatında hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

    Türler arası geçiş yaparak izleyenlerini şaşırtacağı söylenen Malignant, HBO Max'teki yerini 10 Eylül tarihinde alacak. Ülkemizde ise 3 Eylül'de sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top