Hesabım
    Russell Crowe'lu 'Poker Face'in Setine Koronavirüs Molası

    Çıkan pozitif vakalar sebebiyle çekimlere ara verildi

    Russell Crowe'un yönettiği ve başrolünde yer aldığı gerilim filmi “Poker Face”in yapımı, film ekibi arasında doğrulanmış bir koronavirüs vakası çıkması nedeniyle Avustralya'da durduruldu. İkinci bir vaka olup olmadığı ise araştırılıyor. Film, yerel bir sokağa çıkma yasağına rağmen Sidney'de ve çevresinde çekiliyordu ve çekimlerine bitmesine sadece altı gün kalmıştı.

    Crowe, salı günü bir dizi Twitter mesajıyla kapatmayı duyurdu. Crowe konu hakkında; "Maalesef, PokerFace'teki çekimimizin bitimine 6 gün kala ekibimiz arasında teyit edilmiş pozitif bir Covid vakası ve NSWHealth tarafından ekibe uygulanan daha fazla araştırma kapsamında ikinci bir olası pozitif vakası tespit edildi. Oyuncuların, ekibin ve daha geniş bir topluluğun güvenliği için, yapım hemen durduruldu ve durum araştırılırken herkese tecrit edilmesi talimatı verildi. Son 11 hafta boyunca, oyuncu kadrosu ve ekibin haftada 3 kez test edildiği katı protokoller izledik." dedi.

    Crowe, tweet zincirinin devamında, "Mürettebat, tıbbi muafiyeti olan 3 kişi dışında tüm zaman boyunca maskeliydi. Dahil olan ekip üyeleri için, bu şovdaki tüm insanlar gibi, hem kendilerini çok adamış takım oyuncuları hem de iş sorumluluklarına yaklaşımlarında gayretli olduklarını hissettik. Bu zor zamanlardan geçen daha geniş bir topluluk için de aynısını hissediyoruz. Umarız, bu durum sınırlandırılır ve çok yakında tekrar çalışmaya başlayabiliriz." dedi.

    Yüksek bahisli poker ve uluslararası finans dünyasında geçen filmde Crowe, riskli bir kart oyununa yakalanmış bir teknoloji milyarderini canlandırıyor. Kadroda ayrıca; Liam HemsworthElsa Pataky ve Crowe'un uzun zamandır arkadaşı olan Wu-Tang Clan solisti RZA da yer alıyor. Orijinal senaryo Miami'de geçiyor. Yapım, Sydney ve Yeni Güney Galler'in diğer bölgelerinin kilit altında olduğu ve insanların yalnızca egzersiz, alışveriş ve sağlık gibi temel nedenlerle evlerinden çıkmalarına izin verildiği bir zamanda devam ederek yerel tartışmalara yol açtı. Filmin bazı yerleri, karantina bölgesinden sadece 15 dakika uzaklıktaydı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top