Hesabım
    Roland Emmerich İmzalı "Moonfall"dan Teaser Fragman

    Emmerich, yine dünyayı kurtaracak!

    Amerikalıların dünyayı yine bir felaketten kurtarma çabasını izlemek isterseniz, bu konuda markalaşmış bir yönetmen olan Roland Emmerich'in yeni aksiyon destanı Moonfall'un ilk teaser fragmanına bir göz atabilirsiniz. Yönetmen, en çok Independence Day, The Day After Tomorrow ve 2012 gibi heyecan verici, yüksek profilli bilim-kurgu filmleriyle tanınıyor.

    Başka bir spekülatif bilim-kurgu öncülü çizen Moonfall, Ay yaklaşırken Dünya'yı kurtarmaya çalışan bir grup insanı takip ediyor. Her zaman olduğu gibi, Emmerich'in bilim-kurgu filmleri ağırlıklı olarak "kurgu" kısmına eğilir. Bu filmde de öyle, çünkü gizemli bir güç onu yörüngesinden fırlattıktan sonra Ay, Dünya'ya doğru yönelmeye başlar. Belki de Independence Day ve Independence Day: Resurgence'taki uzaylılar geri döndü! Doğal olarak, NASA yöneticisi ve eski astronot Jo Fowler, astronot Brian Harper ve komplo teorisyeni K.C. Houseman, Uzaya yolculuklarına başladıklarında Ay'ın sandığımız gibi olmadığını anlarlar.

    Halle Berry; Fowler rolünde, Patrick Wilson; Harper rolünde ve Game of Thrones'tan tanıdğımız John Bradley; Houseman rolünde oynayacak. Oyuncu kadrosunun geri kalanını tamamlayan isimler ise Michael Peña, Charlie Plummer, Kelly Yu, Eme IkwuakorCarolina Bartczak ve Donald Sutherland olacak. Film, 4 Şubat 2022 tarihinde tüm dünyada gösterime girecek.

    Teaser fragmanda çok detay alamıyoruz, ancak, gördüğümüz görüntüler gerçekten inanılmaz özel efektleri ve büyük bir bütçenin yine bizi karşılayacağını gösteriyor. İhtişamlı görüntüler ve aksiyon sahneleri, Emmerich'in gerçekten bilim-kurgunun Michael Bay'i olduğunu kanıtlıyor. İyi bir felaket filmi, formüle edilmiş konusuyla her zaman keyif vericidir ve salonları doldurabilir. Emmerich bu konuda usta olduğunu daha önce ispatlamıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top