Hesabım
    Ben Affleck, The Accountant 2 İçin Geri Dönüyor

    Devam filmi için onay çıktı!

    Accountant için, Ben Affleck'in matematiksel bilgin-kaçağa dönüşen rolünü yeniden canlandırdığı bir devam filmi çekileceği bildirildi. 2016 yapımı aksiyon gerilim filmi Gavin O'Connor tarafından yönetildi ve aynı zamanda Anna Kendrick, J.K. Simmons, Jon Bernthal ve John Lithgow rol aldı. Senaryo, zimmete para geçirmekte olan uluslararası terörist grupların hesapları üzerinde çalışan otizmli ve sertifikalı bir mali müşavir olan Christian Wolff'un (Affleck) hikayesini takip ediyor.

    Meşru bir müşteri üzerinde çalışırken Wolff, geçmişinden bir şeyi ortaya çıkarır. Yayınlandığı sırada karışık eleştiriler alsa da film bir gişe başarısı elde etti ve dünya çapında 155 milyon dolar hasılat kazandı. Film, heyecan verici dövüş sahneleri ve Affleck'in role olan bağlılığı nedeniyle övüldü. O zamanlar, hikayeyi bir film serisine dönüştürmek ve daha sonra bir TV dizisi olarak devam filmi yaratma olasılığı konuşuluyordu. Ancak, filmin geleceği hakkında önemli güncellemeler yapılmadığı için planlar rafa kaldırılmış gibi göründü ama şimdi, devam filmi için onay geldi.

    O'Connor, CinemaBlend'in ReelBlend podcast'inde devam filminin gerçekleştiğini ve Affleck'in rolünü tekrarlamak için kaydolduğunu doğruladı ve "tam anlamıyla anlaşmayı yeni kapattık." dedi. O'Connor, devam filminin konusunun, filmde Affleck'in uzun süredir kayıp olan kardeşi olduğu ortaya çıkan Jon Bernthal'ın karakterine odaklanacağını da paylaştı. Ayrıca yapımcı, Affleck ve Bernthal arasında geçecek üçüncü bir filme de işaret etti. O'Connor, "Yani, her zaman üç tane yapmak istemişimdir, çünkü ikincisi daha çok şey barındıracak ve kardeşini hikayeye dahil edeceğiz. Yani daha çok sahne olacak. ikinci filmde Bernthal zamanı yaşayacağız ve sonra üçüncü film olacak, ben buna 'Steroidli Yağmur Adam' diyorum. Üçüncü film, iki erkek kardeş olan bu garip çift hakkında olacak." dedi.

    The Accountant 2 için yeşil ışık yakmanın dezavantajı, O'Connor'ın Affleck liderliğindeki başka bir film olan The Way Back'in devamını çekemeyecek olması. 2020 spor draması, Oscar ödüllü Affleck ve başarılı yönetmeni yeniden bir araya getirerek etkileyici bir sonuca ulaştı. Eleştirmenlerden övgüler alan film, büyük ölçüde Covid-19 salgını sırasında vizyona girmesi nedeniyle gişede kötü performans gösterdi. O'Connor'a göre, The Way Back'in devamı, onun yerine The Accountant 2'ya odaklanacağı için ilerlemeyecek ama beş yıldır bu olasılık da masada yoktu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top