Hesabım
    Hazal Kaya Başrollü "Benden Ne Olur"dan Fragman

    Romantik komedi filminden ilk fragman yayında

    Ünlü oyuncular Hazal KayaOnur Tuna ve Enis Arıkan'ın başrollerinde yer aldığı, yılın iddialı filmlerinden olan romantik komedi Benden Ne Olur'un ilk fragmanı yayınlandı. Oldukça eğlenceli ve merak uyandırıcı bir teaser fragmana sahip olan filmde, kimlik arayışında olan ve sonunda aşkla tanışan bir karakterin yaşadıklarını izleyeceğiz.

    Aşk-ı Memnu, Bizim HikayeBehzat Ç. ve Adını Feriha Koydum gibi dizilerle kariyerinde zirveye ulaşan Hazal Kaya, sinema tarafında ise İtirazım Var, Kırık Kalpler Bankası ve Bu son Olsun gibi filmlerde rol aldı. Onur Tuna ise Yasak Elma, Mucize Doktor ve Filinta gibi yapımlarla adından söz ettirmeyi başardı ve geniş bir hayran kitlesi edindi.

    Başroldeki bir diğer oyuncu Enis Arıkan, Genco, Uçurum, Hayat Ağacı ve son olarak Camdaki Kız dizilerinde rol aldı. Filmde rol alan diğer oyuncular arasında Elçin Afacan, Cem Belevi ve Tarık Pabuçcuoğlu yer alırken, Nur Fettahoğlu ve Selin Şekerci konuk oyuncu olarak filmde yer alıyor.

    Benden Ne Olur, Aslı T. Kızmaz'ın aynı adlı romanından uyarlandı. Film, 26 Kasım'da sinemalardaki yerini alacak. Ay Yapım, Medyapım ve Cjenm Türkiye'nin yapımını üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Murat Şenöy oturuyor. Senaryoyu ise Aslı T. Kızmaz ve Müge Öztürk birlikte kaleme aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top