Hesabım
    Olivia Colman ve Colin Firth'lü Drama "Mothering Sunday"den Fragman

    Filmin başrol kadrosunda Josh O'Connor ve Odessa Young da yer alıyor

    Lionsgate UK, ilk olarak bu yılın başlarında 2021 Cannes Film Festivali'nde Yarışma Dışı oynayarak prömiyeri yapılan Mothering Sunday'in ilk resmi fragmanını yayınladı. Film ayrıca, ilk galasının ardından bu sonbaharda hem Toronto, hem de Londra Film Festivali'nde gösterilecek. Graham Swift'in romanından uyarlanan film, I. Dünya Savaşı sonrası İngiltere'de yaşayan ve sevdiği adamla başka bir kadınla evlenmeden önce gizlice buluşmayı planlayan bir hizmetçi hakkında olacak.

    Romantizm ve aşkın "parlak, yoğun ve hareketli hikayesi" olarak tanımlanan filmde, iki karakterin de önceden tahmin edemediği olaylar Jane'in hayatının gidişatını sonsuza dek değiştirecek. Filmde gizli aşıklar olarak Odessa Young ve Josh O'Connor ile birlikte Sope Dirisu, Glenda Jackson, Simon ShepherdOlivia Colman ve Colin Firth yer alıyor. Bir başka tutkulu yasak aşk dönemi hikayesi anlatan film, Cannes'dan bazı iyi eleştiriler aldı.

    1924'ün ılık bir bahar gününde, ev hizmetçisi Jane Fairchild (Odessa Young), Anneler Günü'nde kendini yalnız bulur. İşverenleri Niven'lar (Colin Firth ve Olivia Colman) dışarıdadır ve yakınlardaki malikanenin çocuğu olan gizli sevgilisi Paul (Josh O'Connor)'le bir öğleden sonrayı beraber geçirmek için nadir bir şansı vardır. Jane'in çocukluk arkadaşı ve ailesinin arkadaşlarının kızı olan başka bir kadınla nişanlı olmasına rağmen uzun süreli bir ilişki içindedir. Ancak, ikisinin de öngöremediği olaylar Jane'in hayatının akışını sonsuza dek değiştirecektir.

    Mothering Sunday'in yönetmeni Eva Husson, daha önce Whom It's Always Complicated, Bang Gang ve Girls of the Sun filmlerini çekti. Graham Swift'in aynı adlı romanından uyarlanan filmin senaryosunu Alice Birch kaleme aldı. Film, bu yılın başlarında 2021 Cannes Film Festivali'nde gösterildi. Ayrıca, kasım ayından itibaren İngiltere'de de açılıyor. Sony Pictures Classics, Husson'ın Mothering Sunday'ini bu sonbaharda, 19 Kasım 2021'den itibaren seçkin ABD sinemalarında yayınlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top