Hesabım
    Bilim-Kurgu Gerilimi "Warning"den Fragman!

    Agata Alexander, ilk yönetmenlik deneyimine hazırlanıyor

    Lionsgate, Thomas Jane'in başrolde olduğu bilim kurgu gerilim filmi Warning'in fragmanını yayınladı. Film, hayatın anlamını, yakın gelecekte geçen, birbirine bağlı birden çok yaşam aracılığıyla keşfedecek. Fragmanda birçok detay var: Uzayda Jane var, yaklaşan tehditkar asteroitler, ölümsüz şeyler, Tanrı olarak Alexa, rahatsız edici görüntüler, zihin kontrolü, bir tür kıyamet geri sayımı, dans ve romantizm!

    Bilim-kurgu gerilim filminde Thomas Jane'le birlikte Alex Pettyfer, Alice Eve, Annabelle Wallis, Benedict Samuel, Charlotte Le Bon, Patrick Schwarzenegger, Rupert Everett, Tomasz KotKylie Bunbury ve Garance Marillier de rol alıyor. Bu, Agata Alexander'ın Jason Kaye ve Rob Michaelson'la birlikte yazdığı filmle ilk yönetmenlik denemesi olacak. Anova Pictures'dan Cybill Lui projeyi hazırladı.

    Agata Alexander, müzik videoları çekmeye Marilyn Manson, Skrillex ve Diplo ile çalışarak başladı. Filmin özet ise şu şekilde; "Çok uzak olmayan bir gelecekte geçen bu yoğun bilim-kurgu gerilim filmi, her şeyi bilen teknolojinin insan temasının yerini almasıyla, insanlığın karşı karşıya kaldığı yansımaları araştırıyor. Başrollerde Thomas Jane (Deep Blue Sea), Annabelle Wallis (The Mummy), Alex Pettyfer (Magic Mike), Alice Eve (Before We Go) ve Kylie Bunbury (When They See Us) yer alıyor."

    Thomas Jane'in önümüze gelen birkaç westerni var. Kötü aile soyunu sona erdirmeye çalışan bir kanun kaçağı hakkında bir western olan The Last Son'da Heather Graham'le birlikte rol alıyor. Bir başka western, Apache Junction, 24 Eylül'de sinemalarda. Murder at Emigrant Gulch, 6 Aralık'ta vizyona giren bir başka benzer film olacak. 2022'de yeni TV dizisi Troppo'da da rol alacak. Warning, 22 Ekim'de vizyona giriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top