Hesabım
    Rosario Dawson, Disney'in "The Haunted Mansion" Uyarlamasında!

    Dawson, başrolleri önemli oyuncularla paylaşacak

    Audible

    Rosario Dawson, Disney'in tema parkı cazibe merkezlerinden birine dayanan, son canlı aksiyon filmi Haunted Mansion'da LaKeith Stanfield ve Tiffany Haddish'e katılmaya hazırlanıyor. Justin Simien, Katie Dippold'dan gelen bir senaryoyla filmi yönetiyor ve yakın zamanda Owen Wilson'ı da kadroya ekleyen film, önümüzdeki ay çekime başlamak için hazırlanıyor.

    Senaryo tamamlandı ve bu proje, Disney'in 2003 yapımı Eddie Murphy'nin başrol oynadığı Disneyland ve Walt Disney World mekanlarına dayanan orta derecede başarılı filminin yeni versiyonu olarak görülüyor. Bu film, başka bir Disney tema parkı filmle aynı yıl çekilmişti: Dört devam filmi üreten ve küresel gişede 4,5 milyar dolardan fazla hasılat yapan Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti.

    Son olarak Disney, Jungle Cruise'u uyarlayarak başka bir yolculuğa çıktı ve Dwayne Johnson-Emily Blunt kadrolu aksiyon macera filmi nihayet temmuz sonunda büyük ekranlara çıktı. Film, bugüne kadar dünya çapındaki sinemalarda 194 milyon dolar hasılat elde etti. Pandemi sonrası, yaz sezonunun en çok hasılat yapan dördüncü filmi oldu. Devam filmi için anlaşma imzalandı.

    Perili Köşk cazibesi 1969'da Disneyland'de başladı. Konuklar, medyum Madame Leota, İskelet Gelin ve pelerinli Hatbox Ghost'un ruhunu içeren ürkütücü bir malikanede yavaş bir gezintiye çıkmaya başladı. Disney'in canlı aksiyon filmi Aladdin'in yapımcılığını yapan Dan Lin ve Jonathan Eirich, Rideback'ten Nick Reynolds'ın baş yapımcılığında, Haunted Mansion'ın prodüksiyonunu üstleniyor. USA Network'ün Briarpatch'inde rol alan ve Disney+'ın The Mandalorian dizisinde Jedi Ahsoka Tano'yu oynayan Dawson, son olarak David Oyelowo'nun The Water Man filminde beyaz perdede yer aldı ve 13 Ekim'de başlayacak olan Hulu mini dizisi Dopesick'te yer alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top