Hesabım
    Paul Thomas Anderson'ın Yeni Filmi "Licorice Pizza" Olacak

    P.T. Anderson'ın yeni filminin adı resmi olarak açıklandı.

    Ödüllü yönetmen Paul Thomas Anderson'ın yıldız oyuncu kadrolu yeni filminin resmi adı belli oldu. Açıklamalara göre filmin adı Licorice Pizza olacak. Licorice Pizza, 70'li yıllarda geçen bir film olarak izleyici karşısına çıkacak.

    Phantom Thread, Inherent ViceThere Will Be Blood gibi filmlerle Oscar adaylığına layık görülen Paul Thomas Anderson'ın yeni filminin adı Licorica Pizza olacak. Filmin fragmanı esasen Londra'daki Prens Charles Sineması'nda Beavis and Butt-Head Do America ve American Graffiti filmlerinden önce gösterildi. 35 mm olarak çekilen Licorice Pizza, 70'lerin bilinen bir plak dükkanının isminden geliyor.

    Daha önce yapılan açıklamalara göre film 1970'li yılların San Fernando Vadisi'nde geçiyor. Filmin çocuk aktör olan bir öğrenciyi odağına alacağı söyleniyor. Licorice Pizza'nın oyuncu kadrosunda başrolde Bradley Cooper olmak üzere Phillip Seymour Hoffman'ın oğlu Cooper Hoffman, Alana Haim, Benny Safdie, Nate Mann, Skyler Gisondo, Mary Elizabeth Ellis, Destry Allyn Spielberg ve Sean Penn yer alıyor.

    Licorice Pizza 26 Kasım'da sınırlı sayıda sinemada, 25 Aralık'ta ise tüm dünyada sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top