Hesabım
    Helen Mirren, Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses'ı Sunacak

    Harry Potter yarışmasının sunucusu Helen Mirren olacak.

    Harry Potter evreni için 4 bölümlük bir etkinlik düzenleneceği resmi olarak açıklandı. Usta oyuncu Helen Mirren ise Hogwarts Tournament of Houses adını alan yarışma etkinliğinin sunucusu olarak yerini alacak. Yarışma genelinde katılımcılar Büyücülük Dünyası hakkındaki bilgilerini ortaya koyacaklar.

    Hogwarts Tournament of Houses'ın ilk duyurusu yapıldı. Red, The Queen, Hitchcock, Gosford ParkHızlı ve Öfkeli 9 ve daha birçok önemli yapımda başrolü üstlenen usta oyuncu Helen Mirren, yarışmanın sunuculuğu görevini üstlenecek. Açıklamalara göre Hogwarts Tournament of Houses'da katılımcılar, House Cup'ı kazanmak üzere yarışacak. Tıpkı Harry Potter evreninde Slytherin, Gryffindor, Ravenclaw ve Hufflepuff binaları arasında bir eğitim öğretim yılı boyunca öğrencilere emekleri karşılığında verilen puanlardan Hogwarts birincisinin seçilmesi gibi bir sistem izlenecek.

    Hogwarts Tournament of Houses ile Harry Potter and The Sorcerer's Stone filminin 20. yılı kutlanacak. 4 bölümlük Wizarding World quiz programı, HBO Max'te prömiyerini yapacak. Ayrıca Cartoon Network'ün ACME Nights'ında gösterilecek.

    Harry Potter filmleri Deathly Hallows: Part 2 filmiyle 2011 yılında sona ermişti. Serinin yazarı J.K. Rowling, günümüzde de gündemde kalmaya devam ediyor. Ancak yazar, toplumsal olaylara bakış açısıyla gündeme geliyor. Bir yandan Fantastic Beasts serisi devam ederken, diğer yandan yeni bir Harry Potter dizisinin çekileceği açıklanmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top