Hesabım
    Bryce Dallas Howard, Disney+ İçin "Flight of the Navigator" Uyarlaması Çekecek

    Bryce Dallas Howard'ın yeni projesi belli oldu.

    1986 yapımı Flight of the Navigator filmi, Disney+'a uyarlanıyor. Orijinal filmde Joey Cramer'ın canlandırdığı karakterin maceraları anlatılırken, Bryce Dallas Howard yönetmenliğindeki uyarlama Flight of the Navigator'da kadın başrol odaklı bir hikaye anlatılacak. Howard'ın kurucusu olduğu Nine Muses Prodüksiyon şirketi ise filmin yapımcılığını üstlenecek.

    Flight of the Navigator, 12 yaşındaki bir çocuğun hikayesini konu ediniyordu. David, uzaylılar tarafından kaçırılır. 8 yıl boyunca kayıptır. Ama 8 yıl sonra hiç değişmemiş bir şekilde evine geri döner. Ancak o dönemde ne yaşadığına dair tüm anıları silinmiştir. David, NASA çalışanlarından kaçmak için mücadele verir. Tüm bu gizemli olayları çözmeye ve ailesine kavuşmaya çalışır.

    Bryce Dallas Howard, David'i bir kadın başrol ile değiştirecek. Ancak karakterin hangi yaşta ya da nasıl bir tip olacağı konusunda herhangi bir detay henüz bulunmuyor. Daha önce de Flight of the Navigator filmi uyarlanmaya çalışılmıştı. 2009 yılında Colin Trevorrow ve Derek Connolly bir denemede bulunmuştu. Ancak ikili, filmin haklarını Lionsgate'e karşı kaybetmişti. Stüdyo bunun ardından Joe Henderson ile birlikte Flight of the Navigator'ı hayata geçirmeye çalışıp başarısız olmuştu. Şimdi ise filmin hakları Disney'in eline geçti.

    Flight of the Navigator, Bryce Dallas Howard'ın ilk uzun metraj yönetmenlik denemesi olacak. Oyuncu ve yönetmen, daha önce The Mandalorian dizisinin 2 bölümünü çekmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top