Hesabım
    Guillermo Del Toro İmzalı "The Nightmare Alley"den İlk Poster!

    The Nightmare Alley'den karanlık bir poster paylaşıldı.

    Oscar ödüllü başarılı yönetmen Guillermo Del Toro'nun yeni filmi The Nightmare Alley'den ilk poster resmi olarak paylaşıldı. Yurt dışında Aralık ayı içerisinde, ülkemizde ise 2022'nin Şubat ayında sinemalardaki yerini alacak olan The Nightmare Alley'nin posterinde Bradley Cooper'ı fötr bir şapka altında görüyoruz. 

    Bradley Cooper, The Nightmare Alley'de Stanton Carlisle'ı canlandırıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Cate BlanchettRooney MaraToni ColletteDavid StrathairnWillem Dafoe ve Holt McCallany gibi yıldız isimler yer alıyor. R-rated, yani 18+ bir yapım olarak gösterime girecek olan The Nightmare Alley, noir bir atmosfere sahip olacak. Orijinalinde film, bir kitaptan uyarlandı. The Nightmare Alley romanı ilk kez 1946 yılında yayınlanmıştı.

    Guillermo Del Toro, The Nightmare Alley'nin çekimlerine 2020 yılının Mart ayından beri devam ediyordu. Pandeminin ilk dönemine denk gelen prodüksiyon bu nedenle aksaklıklara maruz kalmıştı. 

    Filmin konusu ise şöyle: Stanton ‘Stan’ Carlisle kasaba kasaba dolaşan bir karnavalın ekibine katılmıştır. Amacı ise Matmazel Zeena'nın ve alkolik kocası Pete'in "zihin okuma" numaralarının sırrını çözmektir. Ancak bu konuda bir türlü başarılı olamamıştır. Ancak Pete öldüğünde, Zeena Stan'i ortağı olarak kabul etmeye zorlanır. Kısa sürede Stan, insanları manipüle edip dolandırma işinde Zeena'nın rahmetli eşinden çok daha yetenekli olduğunu kanıtlar. Hırslanan Stan, dolandırıcılık oyununu kendi başına da yapabileceğine inanmaya başlar. Ancak Zeena ile rekabete giriştiğinde hiç ummadığı tehlikelerle yüzleşmek zorunda kalacaktır...

    Nightmare Alley, 4 Şubat 2022'de sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top